Last news in Fakti

20 Май, 2014 12:05 789 0

Луис Енрике е новият треньор на Барса

  • енрике-
  • барселона-
  • треньор-
  • тер щеген

Испанецът ще замени Тата Мартино на поста

Луис Енрике е новият треньор на Барса - 1
Снимка: БТА/АР
Това, което се знаеше от известно време, вече е факт – Луис Енрике е новият треньор на Барселона. Договорът на бившия играч е за 2 години, като официалното му представяне ще бъде в сряда.

„Бордът на директирите на ФК Барселона прие предложението на Андони Субисарета Луис Енрике да бъде новият треньор на отбора и потвърждава неговото назначаване“ пише в сайта на клуба.

Това ще бъде третият период на 44-годишният специалист на „Камп Ноу“, след като преди това игра за състава в периода 1996-2004 и вкара 109 гола в 300 мача, а след това води Б-отбора на Барса. Той има опит и като наставник на Рома и Селта.

Освен това идването на Енрике станаха ясни и първите промени по отношение на играчите. Бе потвърдено привличането на вратаря Марк-Андре тер Стеген от Борусия Мьонхенгладбах, както и раздялата с Хосе Мануел Пинто, чийто договор изтича и няма да бъде подновен.

Освен това в Барса ще се завърнат младите футболисти Рафиня и Жерар Деулофеу, които изкараха последния сезон под наем съответно в Селта и Евертън и сега ще получат възможност да се наложат в първия състав.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА