Last news in Fakti

31 Май, 2014 17:59 893 0

Барселона с апетити към Игуаин

  • барселона-
  • игуаин-
  • луис енрике-
  • реал мадрид

Бившият нападател на Реал Мадрид може да облече фланелката на Барса

Барселона с апетити към Игуаин - 1
Снимка: БТА/АР
Новият треньор Луис Енрике и ръководството на Барселона продължават да търсят нови футболисти за атаката на тима. "Ел Мундо Депортиво" твърди, че в полезрението на каталунците е влязъл нападателят на Наполи Гонсало Игуаин.

Първоначално каталунците си бяха харесали Чиро Иммобиле, но в италианските медии се появи информация, че трансферът му в Борусия (Дортмунд) на практика е приключен и липсва само официалното потвърждение.

Игуаин също се вписва отлично в изискването на Енрике за много движение и способност за игра не толкова с гръб към вратата и в наказателното поле, колкото с потегляне от един от двата фланга и последващо вклиняване в пеналта.

Игуаин може да играе както при вариант с трима в атака, така и само с един партньор в нападение. Освен това той се разбира отлично с Лео Меси, с когото често играе в националния отбор на Аржентина.

Както е известно, преди да премине в Наполи миналото лято, Игуаин изкара 6 сезона в Реал. Сега каталунците мечтаят да се повтори историята със Самуел Ето'о, който първоначално бе играч на Реал, но в крайна сметка бе купен от Барса и се вживя в ролята на палач №1 на Кралския клуб.

"Ел Мундо Депортиво" разкрива, че от Игуаин се интересува и Манчестър Сити. През миналия сезон в Наполи аржентинецът заби 17 гола в Серия А, 4 в Шампионската лига, 1 в Лига Европа и 2 за Купата на Италия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА