Last news in Fakti

4 Юни, 2014 15:14 911 0

ПСЖ вади 61 млн. паунда за Еден Азар

  • еден азар-
  • псж-
  • челси

Предлагат му седмична заплата от 230 000 паунда

ПСЖ вади 61 млн. паунда за Еден Азар - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Пари Сен Жармен е приготви 61 млн. паунда за трансфера на футболиста на Челси Еден Азар, съобщи Дейли Мейл.

Френският тим вече привлече защитникът на „сините“ Давид Луиз за 50 млн. паунда.  От ПСЖ проявяват интерес още към Петър Чех, Оскар и Бранислав Иванович, но именно Азар е голямата им цел.

Белгийското крило вече е имало среща със собственика на парижани шейх Тамим бин Хамад ал Тани, който е готов да му предложи седмична заплата от  230 000 паунда. От Челси обаче нямат никакво намерение да се разделят със своята звезда, като от клуба дори вече обявиха, че през следващия сезон Азар ще играе с фланелката с номер 10. По този повод белгиецът заяви пред клубния сайт:

„ За мен е изключителна чест да нося фланелката с номер 10 за Челси. Това е любимият ми номер, който се надявам да нося и за своя национален отбор. Той е бил използван от моя детски идол Зинедин Зидан. Надявам се да ми носи късмет за в бъдеще и с нетърпение очаквам феновете да ме виждат с него през следващия сезон.“

През изминалия сезон Азар отбеляза 14 гола в Англия, като феновете на Челси го избраха за най-добрия футболист на отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА