Last news in Fakti

5 Юни, 2014 12:55 1 119 0

Томас Мюлер е готов да премине в Манчестър Юнайтед

  • томас мюлер-
  • манчестър юнайтед-
  • байерн мюнхен

Нападателят иска гаранции за титулярно място в Байерн Мюнхен през следващия сезон

Томас Мюлер е готов да премине в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БТА/AP

Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер е готов да премине в Манчестър Юнайтед, съобщи „Дейли Мейл“.

Само преди дни футболистът поиска от треньора на „баварците“ Джосеп Гуардиола да му гарантира титулярно място и водеща роля през следващия сезон.  Ако това не се случи той е готов да разгледа възможностите да играе в други отбори, като Манчестър Юнайтед  изглежда добра алтернатива.

„Достигнах до точка, в която искам да зная дали ще бъда водеща фигура в титулярната единадесеторка на Байерн Мюнхен и какви са плановете на клуба за мен. Ето защо ще искам среща с ръководството на клуба.“

Мюлер направи силен последен сезон за „баварците“, отбелязвайки 26 гола във всички турнири. Той ще и основна част от националния отбор на Германия в предстоящото Световно първенство. Към Момента от Манчестър Юнайтед се опитват да привлекат Кевин Стротман от Рома, но не биха се поколебали ако имат шанс за Мюлер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА