Last news in Fakti

8 Юни, 2014 16:56 725 0

Григор среща британец или словенец в Куинс

  • димитров-
  • куинс-
  • съперници

Нашето момче ще стартира от втория кръг срещу Блаж Рола или Джеймс Уорд

Григор среща британец или словенец в Куинс - 1
Снимка: БТА/АР
Първата ракета на българския тенис Григор Димитров ще стартира участието си на турнира в Куинс срещу словенеца Блаж Рола или британеца Джеймс Уорд. Хасковлията е поставен под номер 4 в основната схема на надпреварата и ще стартира от втория кръг. Интересното е, че преди няколко дни Гришата се готвеше именно с Уорд, който е 168-и в световната ранглиста и е трета ракета на Великобритания.
 
23-годишният словенец Рола пък наскоро направи своя дебют в топ 100, а турнирът в Куинс ще бъде и негов първи на трева в кариерата му.
 
Това от своя страна пък ще бъде шестото участие на Димитров в тази надпревара, като най-силното му представяне до момента е достигането на 1/2-финалите преди две години. По всяка вероятност Димитров ще стартира участието си на турнира в сряда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА