Last news in Fakti

10 Юни, 2014 13:16 610 0

Хубчев изведе 24 футболисти за първата тренировка

  • берое-
  • петър хубчев-
  • подготовка

Венцислав Христов също започна подготовка с отбора, но е малко вероятно нападателят да остане в Берое

Хубчев изведе 24 футболисти за първата тренировка - 1
Снимка: Beroe.bg

Петър Хубчев изведе Берое изведе 24 футболисти на първата тренировка на отбора за началото на лятната подготовка.

От настоящия състав липсваха единствено Стефан Спировски и Салим Керкар. Македонецът получи по-дълга почивка заради ангажиментите си за националния тим и ще се присъедини към своите съотборници на 15 юни. Керкар ще се завърне в отбора също в близките дни и отсъстваше заради семеен проблем. Беройци бяха посрещнати от около 150 свои привърженици, които изгледаха първото занимание на тренировъчния терен от комплекс Берое, съобщиха от клуба.

Новите имена в тима са Крис Гади, Димо Бакалов и Танко Дяков, които ще играят за старозагорци през новия сезон. От новия сезон в Берое няма да играят Виктор Шишков, чийто договор не бе продължен и Мартин Райнов, който разтрогна по взаимно съгласие с клуба. „Зелените“ ще се разделят и с Николай Чипев.

За пръв път с отбора излезе и д-р Тодор Тодоров, който ще се грижи за физическото състояние на беройци от новия сезон. Той е бил лекар на различни юношески национални формации и представителния отбор на ЦСКА.

Утре отборът ще тренира двуразово на базата под Аязмото, а от 12 до 16 юни ще бъде в лагерна обстановка в Старозагорските минерални бани. Тренировките ще се провеждат на терените на комплекс „Берое“ в Стара Загора. На 1 юли отборът заминава на подготвителен лагер в Тетевен, където ще остане до 11 юли .


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА