Last news in Fakti

10 Юни, 2014 18:56 979 0

Станислав Ангелов се присъедини към Славия

  • генчев-
  • славия-
  • лудогорец-
  • трансфер

Бившият играч на Лудогорец е вече част от състава на Славия

Халфът Станислав Генчев ще се присъедини към Славия в сряда. Очаква се на 11 юни опитният бивш футболист на Левски, Литекс и Лудогорец да направи първа тренировка с новия си отбор. През пролетта 33-годишният Генчев игра в кипърския АЕЛ Лимасол, но не поднови договора си, който изтече това лято. Генчев, който има 7 мача и 1 гол в българския национален отбор, ще премине в Славия като свободен агент.

Полузащитникът е играл още и за Велбъжд, Черно море, Спартак Варна, както и за румънския Васлуй.

Очаква се към Славия да се присъединят още Мичел Бургзорг от Лудогорец Разград, както и Жозе Ембало (Португалия) от кипърския АЕЛ Лимасол.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА