Last news in Fakti

25 Юни, 2014 01:11 1 054 0

Колумбия продължава да мачка

  • колумбия-
  • япония-
  • мондиал 2014

И Япония стана жертва на южноамериканския хищник

Колумбия продължава да мачка - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Колумбия игра феърплей срещу Япония и безапелационно доказа, че заслужава единствен първото място в група C от Мондиал 2014.

Възпитаниците на Хосе Пекерман разгромиха "самураите" с 4:1.


Колумбийците започнаха колебливо в последния мач от груповата фаза на Светоното в Бразилия, но след голове на Хуан Куадрадо, от дузпа, на Дажксън Мартинес, който бе точен на два пъти, и на Джеймс Родригес отказаха в крайна сметка противника си. За Япония почетното попадение бе дело на Шинджи Оказаки.

Така на осминафиналите южноамериканците ще спорят със завършилия на второ място в Група D – Уругвай. Япония пък ще напусне Бразилия безславно, след като се класира на последното място с едва една точка в актива си.

Крайно класиране в група C:

Колумбия - 9т.

Гърция - 4т.

Кот д'Ивоар - 3т.

Япония - 1т.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА