Last news in Fakti

26 Юни, 2014 16:17 1 534 0

Съли Монтари и Кевин Принс Боатенг изгонени от отбора на Гана

  • съни мунтари-
  • кевин принс боатенг-
  • гана

Двамата вдигнали луд скандал на своя треньор

Съли Монтари и Кевин Принс Боатенг изгонени от отбора на Гана - 1
Снимка: БТА/AP

Две от супер звездите на националния отбор на Гана бяха изгонени от лагера на тима, заради лошо поведение, съобщи „Гардиън“.

Съли Мунтари и Кевин Принс Боатенг  бяха отстранени от отбора, часове преди решителният мач с Португалия от група G на Световното първенство в Бразилия. Според изявление на Футболната асоциация на Гана, двамата са били отстранени заради скандал със селекционера на тима Квеси Апиа и представители на ръководството на ганайския футбол в страната. Двамата вече са пратени в своята родина.

Кевин Принс Боатенг говори по случая пред германското издание „Спорт Билд“.

„Съли и аз просто се шегувахме по време на тренировка, заради което треньорът ни изгони. След това аз отидох при него и го попитах какво има срещу мен. Той започна да се смее и ме обиди. Каза ми нещо като „майната ти“. Приемам отстраняването си, но никой не бива да мисли, че съм обидил своя треньор. В момента желая само успех на своите колеги в днешния им мач срещу Португалия.“

Това е пореден скандал в отбора на Гана, след като играчите заплашиха, че ще саботират мача с Португалия, ако не им бъдат изплатени обещаните премии за класирането на Мондиала. Това принуди правителството на Гана да събере най-бързия възможен начин обещаните близо 3 млн. евро и да ги прати с чартарен полет до Бразилия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА