Last news in Fakti

27 Юни, 2014 10:57 2 367 0

Вече са ясни осминафиналните двойки на Световното първенство в Бразилия

  • мондиал-
  • осминафинали-
  • бразилия

Като дерби на първия кръг от елиминациите може да бъде определен мачът между Бразилия и Чили

С изиграването на последните мачове от груповата фаза на Световното първенство в Бразилия, вече станаха ясни и всички осминафинални двойки.

Като дерби на първия кръг на елиминациите може да бъде определен мачът между Бразилия и Чили. По пътя си към световната титла домакините ще трябва да се изправят срещу коравите чилийци, които в групите успяха да победят все още действащия световен шампион Испания.

Интересен ще е и сблъсъкът между Холандия и Мексико. Холандците са най-добре представящия се отбор в Бразилия до този момент, а мексиканците ще им противодействат със здравата защита, която им осигури излизането от група А.

За първи път в историята на Световните първенства в елиминационната фаза ще участват два африкански отбора, в лицето на Нигерия и Алжир. Алжирците достигат до осминафинали за пръв път в своята история. Осминафиналните мачове започват на 28 юни, като ще се играят по две срещи в период от 4 дни. Часовете на тяхното провеждане ще са 19:00 ч. и 23:00 ч.

мач 49: Бразилия - Чили 28 юни, Бело Оризонте
мач 50: Колумбия - Уругвай 28 юни, Рио де Жанейро
мач 51: Холандия - Мексико 29 юни, Форталеса
мач 52: Коста Рика - Гърция 29 юни, Ресифе
мач 53: Франция - Нигерия 30 юни, Бразилия
мач 54: Германия - Алжир 30 юни, Порто Алегре
мач 55: Аржентина - Швейцария 1 юли, Сао Пауло
мач 56: Белгия - САЩ 1 юли, Салвадор

програма за четвъртфиналите:

победител 49 - победител 50 4 юли, Форталеза
победител 53 - победител 54 4 юли, Рио де Жанейро
победител 51 - победител 52 5 юли, Салвадор
победител 55 - победител 56 5 юли, Бразилия


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА