Last news in Fakti

16 Юли, 2014 14:06 3 270 3

Ръчен часовник за $2 милиона

  • часовник-
  • richard mille-
  • rm 56-02 tourbillon saphire

Швейцарският производител на елитни часовници Richard Mille представи нов модел с цена $2 020 000. Колосалната сума се дължи не само на изцяло сапфирения корпус на RM 56-02 Tourbillon Saphire, а и някои други детайли от механизма, изработени от същия материал.



Направата на всеки от тези хронографи отнема 960 часа. RM 56-02 Tourbillon Saphire издържа на вода с дълбочина до 30 метра, макар че това е по-скоро "страничен ефект" от качествената сглобка, а не защото е предназначен за гмуркачи. Ще бъдат произведени общо 10 бройки, чиято премиера пред публика ще се състои на изложението Watches&Wonders в Хонконг в края на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владислав Димитров

    0 1 Отговор
    Добре, дайте един !
  • 2 Петя Червенкова

    1 1 Отговор
    zlatkite ste go kupqt
  • 3 Simeon Moni

    0 1 Отговор
    Kolko mi e chasa