13 Август, 2014 13:23 3 764 0

Технически подробности за Volvo ХС90

  • volvo-
  • xc90-
  • spa

За N-ти път Volvo пусна порция информация преди премиерата на своя нов автомобил с повишена проходимост XC90. Този път шведите решиха да разкажат в картинки за техническите особености на автомобила. Новата генерация на XC90 ще се прави на платформата SPA, позната още с пълното си название Scalable Product Architecture. Тази мащабна платформа ще стане база за всички бъдещи модели на Volvo.

Компактното шаси позволява да бъде снижена масата на автомобила, като в същото време е освободено повече пространство за пътниците в салона. Това води и до възможността да бъде монтиран трети ред седалки. Още нещо, на което наблягат шведите, е свързано с безопасността. При новото XC90 тя е на доста по-високо ниво. Платформата позволява и монтирането на електромотори не само на топ версията Т8, а и на всички останали модификации. Вижте особеностите на окачването в картинки.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА