Last news in Fakti

10 Ноември, 2014 12:07 1 992 3

Калъф за iPhone, намаляващ разходите в роуминг

  • iphone-
  • калъф-
  • comfortway travel case
Собствениците на "ябълковите" смартфони iPhone 5 и 6, сигурно ще се заинтересуват от новото предложение ComfortWay Travel Case. Иновацията представлява стилен калъф, снабден с вграден Wi-Fi модул, както и с виртуална SIM-карта и с допълнителна батерия.
 
Акумулаторът в калъфа обезпечава до 10 часа безпроблемна работа със смартфона, което е особено важно за пътниците на дълги полети. Главната особеност на ComfortWay Travel Case обаче е интегрираната виртуална SIM-карта.
 
Именно тя обезпечава достъпът до мобилен интернет в 100 страни по света, като таксува услугата по местните тарифи - от $10 до $20 за 1 ГБ. Ще припомним, че подобна технология беше демонстрирана с iPad Air-2, но на този етап работи само в две страни.
 
Проектът на ComfortWay Travel Case е изложен на платформата за набиране на средства kickstarter и ако това се случи се очаква серийното производство да започне още от пролетта на следващата година. Многофункционалният калъф за iPhone 5 и 6 ще се предлага за сумата от $149.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Spewn1

    1 0 Отговор
    150% за калъф?!?! За тези пари има много добри смартфони, аз ще ги дам за калъф.

    Коментиран от #3

  • 2 галфон

    1 0 Отговор
    Само калъф може да си купи този калъф за 149$.Подигравка!Ни ги е срам, за пари всичко правят.
  • 3 Марто

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Spewn1":

    Ти в ред ли си бе? При положение, че телефонът ми струва 1000 долара, защо да не дам 150 за калъф, при това този, който ще ми спести висене пред зареждачките по летищата.