Last news in Fakti

6 Декември, 2014 09:30 4 465 3

Лимитиран SL63 AMG

  • mercedes-benz-
  • amg-
  • sl63-
  • rosberg-
  • hamilton-
  • formula 1
Mercedes-Benz ще произведе супер лимитирана серия означена като SL63 AMG world championship collector editions, с която отпразнува титлата си във Формула 1. Ще бъдат произведени по 19 коли от вид, като с това ще се отбележат 19-те състезания проведени тази година. В дизайна на бялата версия ще е замесен Нико Розберг, а в дизайна на черната - шампионът Луис Хамилтън. Всяка кола ще бъде означена с номера на състезанието и карта на пистата, на която се е провело. Това ще бъде обозначено с гравирана плочка до скоростния лост, на красиво бродирани стелки и на ключа.

Колите ще бъдат произведени на базата на "обикновения" SL63 AMG, който за 2015-та година ще бъде с 5,5 литров V8 би турбо двигател, произвеждащ 585 конски сили и потресаващите 900 Нм. Ограничителят на скоростта ще бъде преместен на 300 км в час. Колите ще притежават и AMG driver's package, по-спортно окачване, AIRSCARF и Bang&Olufsen AMG саунд система.

Естествено като шампион Луис Хамилтън за контраст на своя черен модел е добавил фини златни линии в екстериора и златни шевове в интериора, който изобилства от черна nappa. Моделът лично подписан от Нико Розберг пък е в кашмирено бяло и изглежда малко по-консервативно като за контраст някой детайли са оцветени в хималайско сиво. Седалките и таблото отново са черни докато долната част на интериора ще е в бяла nappa.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехаа

    0 0 Отговор

    Коментиран от #3

  • 2 comment

    2 0 Отговор
    Разкошно изглежда меркела. Много хубаво.
  • 3 Турбото

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ехаа":

    Ти не си ли малкото братче на Монката Тасев ?