Last news in Fakti

23 Декември, 2014 11:34 2 141 1

Lenovo готви трето поколение Yoga

  • lenovo-
  • yoga

На сайта на Lenovo изненадващо се появи информация за новата генерация на таблетите "трансформъри" Yoga, която бързо бе снета. Благодарение на бързата реакция на няколко ентусиасти обаче основните характеристики на устройствата вече са известни.

Yoga 3 ще се предлага в три модификации с 11.6-инчов екран с разделителна способност 1920х1080 пиксела, два порта USB 3.0 и един microHDMI, четец за карти и модули WiFi (802.11ac) и Bluetooth 4.0. Разликите между трите версии са в обема на паметта и процесорите Intel Core M Broadwell. Цените ще варират от 599 до 999 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радой Мянков

    0 0 Отговор
    Тази марка още не мога да я възприема нормално. Като изключим старите T серии и новите W на ThinkPad (може би защото се проектират в Япония), нищо друго от масовото им производство не изпъква като качество и способности пред останалите еднодневки на пазара.