Last news in Fakti

25 Януари, 2015 13:16 6 786 1

Часовници вдъхновени от Ferrari FXX

  • часовник-
  • часовници-
  • ferrari-
  • fxx
Нови 3 ръчни часовника Ferrari вдъхновени от формите на FXX. Намерихме нещо, което работи по-добре за хората, които не прекарват целия ден на голф игрището, но все още имат специално място за италианския производител на суперавтомобили в сърцата им. Lap Time наскоро добави тези уникални нови модели в тяхната колекция проектирани за посветените фенове на Ferrari.
 
Новите спортни часовници идват със сложни циферблати на няколко нива и червен детайл напомнящ на спирачен апарат. Според Ferrari, кристалът с отпечатаното Racing Shield лого е защитен с решетка от спици вдъхновени от колелата на състезателния FXX. Задвижван от двигател Quartz 3-H,  в този случай е 44 милиметров и се предлага в черен, сребърен или бронзов цвят.
 
Часовникът се предлага с вдъхновена от вентилираните седалки каишка и ще ви струва само 195 евро. Това със сигурност е най-прекия начин да се доближите до FXX. Имайки предвид, че дори и да успеете да се сдобиете с това чудо на техниката, вие ще можете да го управлявате само на определени пистови събития организирани от служителите на Маранело.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Прекалено евтин е и май дори не е водоустойчив.

    http://store.ferrari.com/gb_en/lap-time-watch-red-with-black-case.html