Last news in Fakti

7 Март, 2015 09:15 3 026 0

Тунинг количка за голф от Mansory

  • mansory-
  • голф-
  • количка-
  • карбон

Mansory са известни с бруталните си модификации на луксозни автомобили, но какво се случва ако в ръцете им попадне количка за голф? Отговорът е планини от лукс, облечени във въглеродни нишки и хром. Возилото е изградена на базата на луксозните колички Garia и след трансформацията е преименувана на Garia Mansory Currus. Ще се предлага в две версии - открита и с твърд покрив.

Както се очаква от Mansory, седалките са истинско творение, а всичко, което подлежи на изработка от въглеродни нишки, е променено, включително поставките за чаши. Вижте само тези уникални стойки за чанти за стикове! В задната броня дори има вграден дифузьор и - да, малките 12-цолови джанти боядисани в черно. Само тези козметични въздухозаборници на предния капак идват малко в повече, защото едва ли има какво да захранят.

Това не е всичко. Естествено от Mansory оборудват количката и със специален "speed" пакет, с който тя може да вдига до 60 км в час. Количката може да издържа до час преди зареждане. Само седем такива карбонови радости ще бъдат произведени, но цената им още не е разкрита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА