Last news in Fakti

27 Март, 2015 12:00, обновена 27 Март, 2015 12:01 46 421 31

Така се отваря Porsche за 10 секунди

  • porsche-
  • panamera-
  • vag-
  • взлом

Едва ли за някого е тайна, че скъпите автомобили не се отварят много по-трудно от евтините. Ако някой все пак храни някакви илюзии по въпроса, вероятно трябва да види клипа по-долу. Той демонстрира нагледно как се прониква в салона на Porsche Panamera за по-малко от 10 секунди.

Видеото е част от предаване на белгийската телевизия VTM, посветено на кражбите на и от автомобили, а главно действащо лице е експертът от компанията за пътна помощ Depannagedienst Steps Стивън Степс.

Стивън използва не толкова специален инструмент, който може да отключи всеки модел на VAG, включително Porsche, след 1996 г. Най-шокиращото е, че джаджата се продава съвсем свободно за някакви си 150 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евала

    2 0 Отговор
    "Супер"! Много хубави предложения давате, та чак и линк към инструмента сте пуснали.

    Коментиран от #2, #31

  • 2 Иван Господинов

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Евала":

    Е какво те притеснява. Повярвай ми хората които професионално се занимават с крадене са проучили всичко и надали тая информация ще им свърши работа. Пък и то краденето на една кола не е всичко - нали после трябва и да спечелиш пари и да се отървеш от нея. Всеки може да отключи която и да е кола - мрежата на организираната престъпност е от по-голямо значение.
  • 3 Vasik Atanasova

    7 4 Отговор
    И КАКВО КАТО ГО ОТКЛЮЧИ
    КАК ЩЕ ГО ЗАПАЛИ А
    НЕ ВИНАГИ СТАВА ТОВА КОЕТО НИЕ МИСЛИМ
    ЖИВОТА Е НЕПРЕДВИДИМ

    Коментиран от #4, #5

  • 4 ВАГ

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "Vasik Atanasova":

    Абе ти изобщо някаква логика или представа как работят нещата имаш ли или ръсиш заучени фрази? Човек дал 300 лева за "джаджата" с която да отключи Порше Панамера мислиш, че ще го отвори за кеф и ще си тръгне ли?
  • 5 RND234

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "Vasik Atanasova":

    Ми ако неможе да го запали...ще го избутат до платформа. И това съм го виждал! И знам за случай , когато я бутат и по инерция я изпускат и я удря в спрели коли...Та даже и застрахователя отказва после да плати...
    Защото нямало протокол за ПТП и извършител...Тя сама се е ударила колата-Хахахах... А да не говорим колко разправия има ако само мултимедията ти откраднат!
  • 6 Тони

    6 1 Отговор
    Докато гледаме това видео са измислени още стотици начини за отключване на всички видове автомобили. Повярвай, щом го гледаш значи начина не е нищо особено за по-запознатите и вече са измислени по-ефективни методи.
  • 7 1234

    6 0 Отговор
    Защо не покажете на всички как се отключва А8 с ..... вестник?
  • 8 Роман "Маверика"Ценов

    4 0 Отговор
    И българите много са кадърни в тази област да отключват луксозни автомобили.
  • 9 onq s konq

    3 1 Отговор
    Не раэбирам какво иска да ми покаже това тъпо клипче и эа какво му е на някой да "прониква" в салона на "Поршето".Ще краде эапалката ли?Или радиото?...И какви са тия универсални "джаджи" эа по 150 евро,след като с един беэплатен камък от улицата мога да стигна до същия ефект,чупейки стъклото?Предполага се че целта е кражба на цялото воэило,но тук не виждам ДА СЕ ЭАПАЛИ ДВИГАТЕЛА!!!А щом няма эапалване на двигатела чреэ елиминиране на системата эа спиране притока на гориво,щом няма оатключване на волана...всичко е само эа шоу!
  • 10 рено

    0 1 Отговор
    Е значи аз да съм спокоен карам Рено Сценик 2008год.нито по-първия нито по-втория начин може да го отворят ,ако го отворят и не могат да го запалят няма как да го бутат по-инерция .
  • 11 мастършит

    5 0 Отговор
    Едно време имах рено клио, много пъти съм го отварял, така, с тел. Даже веднъж използвах телта от една тупалка, намерих я на една тераса в блока в който живеех. :)
  • 12 отворко

    3 1 Отговор
    Купи си порше и го остави и ще гледаш шоуто ДА ИЗЧЕЗНЕШ ЗА 10 СЕКУНДИ

    Коментиран от #15

  • 13 Jap

    4 0 Отговор
    Да гледат производителите и застрахователите.За първите съм сигурен че търкат ръчички на всяка открадната-нали вече е продадена и застрахована!После като възстановят сумата на човека пак ще си купи нали,ето ти още една продажба!
  • 14 гост

    2 0 Отговор
    За почти всеки автомобилен производител се продават такива шперцове, но ако не си опитен ми е много интересно как ще я отвориш за 10 сек.
  • 15 где

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "отворко":

    ха ха много ме изкефи ще е голямо шоо
  • 16 TODOR STOYANOV

    2 0 Отговор
    ВАРУМ БЕ МАЙНА
  • 17 gost

    0 0 Отговор
    warum nicht
  • 18 Бат Слави

    3 2 Отговор
    В България няма опитни крадци , българските крадци са много некомпетентни в кражбата на автомобили , но пък изгърмяха доста хора и продължават да го правят . Техният успех им се дължи на това че държавата ги закриля,пази и им дава необходимата свобода за действие.
    С полицаите са като две капки вода ,знаят всичко един за друг познават се много добре.Полицията знае всичките крадци на автомобили в Бг , но докато крадците се отчитат на правилното място (знаете всички къде..и на кого ) . Та мисълта ми беше ,че ако бяха в друга държава отдавна да бяха в затворите , но тук всичко е легално .

    Коментиран от #19

  • 19 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Бат Слави":

    kade nqma v Balgaria opitni kradci na koli, za tova cql svqt propi6tq ot nashite avto jambazi i falshifikatori na banknoti i iztocheni kreditni karti. balgarite sa nai-dobrite v tova
  • 20 Златко Пердашиян

    2 4 Отговор
    e normalno e kradcite da biagat ot VAG.te ot VAG do kakvoto se dokosnat se sriva.

    Коментиран от #28

  • 21 дффдфф

    3 0 Отговор
    този ако запали това порше ще му направя дуууу.едно е да го запалиш друго е да го отвориш
  • 22 nikis72

    1 0 Отговор
    тези коли имат едни от най сигурните системи против кражба.отварянето аз мога да го направя за 1 секунда с едно паве но......запалването .....опс
  • 23 диан

    3 0 Отговор
    аз да си купя поршето
    а вие си го отключваите:)
    даже отключено ще го държа
  • 24 BENZ

    0 0 Отговор
    to ne e vaprosat samo da proniknesh vatre a i daia zapalish
  • 25 Porsche

    0 1 Отговор
    "Чудесна статия". Поздравления за главния редактор на Факти.бг . Защо не сложите публикацията в категория Наръчник ( примерно ) и там да я направите със стъпка по стъпка. Сложи ли сте и линк за хората , на които се чудят с какъв доходоносен бизнес да се захванат. И като цяло статията има малко ПР привкус ( sponsored ). Не стига че хвалите продукт за кражба ами и линк към него. И култовото за мен " И та джаджата се продава съвсем свободно за някакви си 150 евро. " Браво. Инвестираш 150 Евро и си тръгваш с Панамера.
  • 26 Porsche

    1 1 Отговор
    За Господин Главен Редактор на Факти.бг. Очакваме новите Ви статии от типа:
    1. Иновативни джаджи за перфектна кражба ( С цена и линк от къде да си закупи човек артикула)
    2. Стъпка по стъпка за перфектен обир.
    3. Как да измамим без да ни хванат.
  • 27 един

    0 0 Отговор
    за да спрете да се джафкате
    може би не са на световно ниво но все пак италия не е като българия ...
    отворете линка http://www.videoclip.bg/watch/419088_kak-bulgari-kradat-kola-za-55-sekyndi-v-italiq-pol
  • 28 Кобрата

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Златко Пердашиян":

    Ами като е така, защо VAG са на второ място по-производство на автомобили в света и по-конкретно марката Volkswagen и са втората най-скъпа компания след Toyota? А Porsche дори увеличи продажбите си и служителите получиха по 8000 евро премии и отделно заплати? Като не знаеш поне не говори, че се излагаш, вземи се ограмоти малко!...
  • 29 лесно се отваря

    0 4 Отговор
    Ако е вандал и иска да подпали колата с тубичка бензин отвътре кво правим.Тая колица дето струва стотици ще стане само за скраб.На вас кой ви каза че е задължително да запали колата ? веднъж отворена може да оставиш вътре отпечатъци от престъпление,разчленен труп и кво ли още не свързано с някакво престъпление а иначе колата нека си струва парите
  • 30 Палене

    1 3 Отговор
    То стига да вземеш 10-те бона от жабката и после ако искаш пак я заключи... :-D
  • 31 Камата

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Евала":

    Кой кара Панамера в България ? Като видиш некоя погледни какво се вози вътре, смятам че всички знаят и е излишно да обяснявам какво заслужават