Last news in Fakti

29 Март, 2015 09:15 4 672 5

TAG Heuer и Кристиано Роналдо с общ модел часовник

  • tag heuer-
  • kristiano-
  • ronaldo-
  • watch-
  • часовник
Обикновено марките часовници се свързват със спортове, в които времето е много определящо и в повечето случаи това са моторните спортове. Свикнали сме да ги виждаме и на други места, като състезанията с ветроходни яхти и на тенис кортовете. Но в случая се насочваме към най-масовия спорт практикуван по света, а именно футбола и един от най-известните му представители Кристиано Роналдо.
Официалните отношенията между футболиста и производителя на луксозни часовници стартират преди около две години и плодът на колаборацията между тях е този TAG Heuer Formula 1 Cristinao Ronaldo limited edition часовник. Базиран на модела Formula 1, новият часовник използва основната контрастна комбинация между черно и зелено вдъхновено от настилката на стадионите. Белите цифри, маркерите и бялото CR7 лого пък дублират цвета на ограничителните линии на терените.
Каишката на часовника е вдъхновена директно от използваните в Британската армия ремъци през Втората Световна Война, които са ултра еластични и така каишката ще приляга на всяка китка. Катарамата и щифтовете са изработени от стомана с означението 316L, а основната част е с покритие от титаниев карбид. Очаква се часовникът CR7 Formula 1 да излезе на пазара през юли, като цената ще е 1450 швейцарски франка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vandim

    3 0 Отговор
    "Каишката на часовника е вдъхновена директно от използваните в Британската армия ремъци през Втората Световна Война, които са ултра еластични". Абе що не кажете, че каишката е най-обикновена, найлонова и у нас преди четвърт век струваше 20 стотинки.

    Коментиран от #2

  • 2 Shmeker

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "vandim":

    Мноооого си прав. А TAG HEUER е уникално скъпа марка не знам кой ще го купи тва.
  • 3 CASIO

    0 0 Отговор
    Мдаа, това както и някои марки смартфони са за хора с много пари и малко ум или хора с малко пари и още по-малко пари.На помощ на последните идват фирмите за бързи кредити :)
  • 4 тошибиян

    0 0 Отговор
    и вътре кварцов механизъм миота хаха
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.