6 Юни, 2015 10:00 3 634 2

Porsche Design с първа колекция на часовници собствено производство

  • porsche-
  • design-
  • watches-
  • watch-
  • часовници

След повече от 40 години на сътрудничество с известни производители на часовници е време за нова крачка. Само при споменаването на Porsche Design вече придобиваме очаквания за германска точност. С времето те създадоха много вдъхновяващи продукти в базата си в Солотурн, Швейцария. Настъпи моментът за първата им собствена колекция часовници, базирана на принципите на самия Александър Порше, като официалната премиера е насрочена за юли.

Колекцията е наречена Cronotimers Series 1 и естествено е създадена от висококачествени материали. Корпусът е направен от титаний, а изборът на каишки е между кожени, гумени и титаниеви. Короната на корпуса може да варира между черна, титаниева и изработена от 18-каратово злато. Естествено за в бъдеще се очаква да има още по-голямо разнообразие от материали. Корпусът е с размер 42 мм, а механичното задвижване е ETA Valjoux 7750 има резерв от мощност за работа до 48 часа и отбелязва датата на 3 часа. Отзад може да се наблюдава целият механизъм на часовника, защитен от опушен сапфирен кристал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Само тези стърчащи бутони развалят красотата. Защо не ги приберат като СЕЙКО 5 .

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Бутоните всъщност са по 2мм и не развалят нищо, а са част от дизайна и всеки т.н. хронограф ги има.