Last news in Fakti

5 Юни, 2015 13:04 4 396 31

Samsung пак се закача с Apple

  • samsung-
  • apple-
  • galaxy s6 edge-
  • iphone 6-
  • видео

Корейците не пропускат повод да подчертаят недостатъците на продукцията на американските си конкуренти. Този път Samsung пусна наведнъж два видеоклипа, които демонстрират нагледно преимуществата на флагмана Galaxy S6 Edge над iPhone 6.

Акцентът в първото клипче пада върху иновативния огънат дисплей на смартфона, който може да се използва за най-различни функции като се започне от настройка на яркостта на осветяване на конкретни групи в списъка с контакти и се стигне до отварянето на текстови съобщения, прогноза за времето, валутните курсове и други екстри, с каквито iPhone не може да се похвали.

Второто видео рекламира функцията за безжично зареждане и широкия ъгъл на предната камера, с каквито смартфонът на Apple не разполага.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 A пък

    2 7 Отговор
    от епъл да пуснат клип с ПАЗАРА с който самсунг не разполага ......
    да не говорим че тоя самсунг е по скъп от айфона ......
  • 2 Landlord

    2 6 Отговор
    Самсунг са ужасни. Епъл са по- добри от тях. Евтини пластмаси и телефони, които копират дизайна на флагман моделите са характерни за корейския производител, да не говорим, че телефоните се разкапват след година, а Епъл издържат с години.

    Коментиран от #17

  • 3 тошибиян

    0 3 Отговор
    ай фон пове4е никога никога няма такова недоразумение
  • 4 BRABUS

    3 6 Отговор
    Само който не е ползвал iPhone може да твърди ,че самсунг е по-добър!
  • 5 Ituriel

    6 4 Отговор
    Самсунг не са най-добрите, но са в пъти по-добри от това гънещо се, надценено, изкуствено оскъпено американско недоразумение. В сравнение с него самсунг е цял шедьовър.

    Коментиран от #15

  • 6 ххх

    4 0 Отговор
    И двете марки са меко казани прехвалени!
  • 7 Spewn1

    3 6 Отговор
    Искам да попитам кой го осъдиха за крадене на интелектуална собственост и кой първи използва названието S в своите телефони?
    Тръгнали тия бледи копия пак да си правят маркетинг върху гърба на гиганта Apple.

    Коментиран от #10

  • 8 Noise

    2 6 Отговор
    самсунг са меко казано боклуци.

    Коментиран от #9

  • 9 кожа и кости

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Noise":

    е като са боклуци защо Самсунг прави процесорите на Ейпъл?

    Коментиран от #13

  • 10 Ituriel

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Spewn1":

    А за какво съдиха самсунг? За формата на апаратите им? Това, че епъл е нагла компания, която се опитва отвсякъде да изсмуче пари, тъй като парите от нейните зомбирани фенове са й недостатъчни, не означава, че е иновативна. Това ли е голямата интелектуална собственост? Формата на апарата? По тази логика ситроен трябва да съди всички автопроизводители, че крадат формата на колите й, и ползват хечбека за моделите си. По-смешен довод от ползване на форма като "интелектуална собственост" няма, и вие зомбираните фенове на тази отвратителна компания само се връзвате и я защитавате. И след като буквата "S" е толкова голяма интелектуална собственост, мерцедес трябва да съди всеки един автопроизводител, които ползва "С" в моделите си, но това не се случва нали? Надявам се, че един ден зомбитата като теб кефещи се на епъл ще започнат да използват главите си за нещо различно от окрашение.

    Коментиран от #14

  • 11 Пакман

    5 1 Отговор
    Интересен факт е, че Епъл ползват процесорите и чиповете на Самсунг и се сглобяват от същите хора, които сглобяват Самсунг, както и ползват услугите на същите хора, които правят разработките на Самсунг. Вече кой какво харесва си е личен избор.
  • 12 Бай Иван

    2 6 Отговор
    Вие изкарахте смсуняците че са най добрите,а защо тогава телевизорите им горят като крушки и телефоните им се разпадат като детски играчки.Пластмасови боклуци пълни със скапана електроника ,това е самсунг.

    Коментиран от #18

  • 13 Гламави хора

    2 5 Отговор

    До коментар #9 от "кожа и кости":

    Те само им ги произвеждат. Както Foxconn произвежда Iphone, но те са на Apple ? Гений на мисълта...
  • 14 Мноого гламави

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "Ituriel":

    Я кажи една кола на която модела започва с S и след това цифри ? Нали знаеш, че патентите имат условия кога важи и кога не ? Даже и цвят за марката, реклами и т.н. може да си патентоваш във твоята сфера...Примери искаш ли ?

    Коментиран от #20

  • 15 Гост

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "Ituriel":

    Колкото и да ми харесва самсунг на външен вид и това, че може да смениш гърба с къвто искаш (аз имам много хуваб кожен гръб), но приложенията просто са супер зле под андройд. Проблема е че девелопърите трябва да направят приложение да тръгва на 1 мил различни андройд устройства, докато тези за айос трябва да работят на 2-3 устройства. Имам последните модели айфон и ноте на самсунг, така че говоря от опит. И мисля да сменя note-ката с още един айфон, защото ми трябват 2 телефона. С предния айфон издържах над 4 години и все още е като чисто нов, дори батерията си държи по около 2 дни, смених го просто заради екрана - 3.5 инча е доста малко.
  • 16 Гост

    6 0 Отговор
    Аман от коментари на комплексари! Какъв телефон може да е нагризаното дръвце като всичките му части се произвеждат от различни фирми, но не и от тях - дисплея от японци, батерията от китайци, а процесора доскоро от корейци!
    Що за мозъчно импотентен трябва да бъдеш, за да превъзнасяш някакви букви на корпуса на телефон изобразяващ нагризана ябълка?!
  • 17 Ники

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Landlord":

    Само дето Самсунг им правят сърцата
  • 18 Ники

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бай Иван":

    Какви телевизори си купуваш не знам. Аз нямам дефектирал Самсунг
  • 19 Ники

    2 1 Отговор
    И двата телефона стават. И двата имат недостатъци. iOS за мен е по стабилна от андроида, въпреки че Apple обикновено изостават хардуерно от Самсунга. Отделен е въпросът за цената, където ми се струва, че Apple са надценени, но в крайна сметка всички наложени марки се възползват от това, че са създали бранд, който се търси.
  • 20 Ituriel

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Мноого гламави":

    Ето кола, чиито модел започва с "S" , но мерцедес не ги съдят защото се застъпва с името на тяхната едноименна "S" класа - http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_S2000 .

    http://en.wikipedia.org/wiki/Tesla_Model_S - Също се застъпва с "S" класа, така, че аргумента ти е невалиден... разбира се мога да давам още безброй примери с модели със "S". Така, че нагризаните ябълки са смешни и жалки със съдебните спорове за името на моделите със "S", тъй като е невъзможно да патентоваш буква от азбуката само за лично ползване, азбуката и буквите й са за всеобщо ползване и никой не може да налага вето над тях и да ги регистрира като търговски марки. Следователно не мога да разбера що за са хора сте, тези, които защитавате епъл и техните нелогични и тотално нелепи доводи. Използвайте главите си.
  • 21 Бай Иван

    1 1 Отговор
    Аз съм човек със вкус и усет към качествените неща,толкова японски производители на електроника има че няма как да си купя от боклуците на самсунг.

    Коментиран от #22

  • 22 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Бай Иван":

    За това ли Sony купуват от Samsung LED и AMOLED панели?
    Страшен вкус е да си купиш същото нещо, но с японско или американско име!
    Хайде скрий се в гората с твоите средновековни и задръстени разбирания!!!

    Коментиран от #23

  • 23 Бай Иван

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Гост":

    Самсунг са меко казано боклуци.

    Коментиран от #24

  • 24 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Бай Иван":

    Ходи се лекувай, технически импотент!
  • 25 Виктор Георгиев

    1 0 Отговор
    тея индивиди, които защитават Apple май не са гледали техните реклами ( Mac vs PC ). Сигурно има поне 50 такива реклами....
  • 26 гост

    1 0 Отговор
    Модели на автомобили започващи с "S" и цифра...... Само погледнете S-ките на Audi!
  • 27 гост

    1 0 Отговор
    Ето това видео показва много точно какви са повечето фенове на Apple.И показва какви са тези който се изказват като защитници на Apple.
    https://www.youtube.com/watch?v=rdIWKytq_q4
  • 28 S Doichinov

    1 0 Отговор
    Наистина нещо и куца на ябълката.Моя има безжично зареждане и е в пъти по евтин и от двата
  • 29 Георги

    1 0 Отговор
    И двата телефона са незаслужено скъпи. За това си ползвам byxpress телефона и нямам проблем. 8 ядрен, 2 гб рам, 14 МП камера, 3200 мач. батерия, 5,5 дисплей. И струва МНОГО по-малко.
  • 30 асд

    0 1 Отговор
    Ами я някой да направи с три цифри след това ? S320, S350, S500, S65 ? Ми няма как. Могат да си патентоват каквото си искат. Това че Apple не си произвеждат частите и телефоните не значи нищо. Това е само хардуера. Не само той им прави телефона по-добър от другите. Той е направен да поддържа перфектна операционна система, почти без грешни, на която вървят всички приложения както трябва. При андроид всеки трябва да се съобразява със нещо, да променя и накрая не се получава това което при IOS.

    Коментиран от #31

  • 31 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "асд":

    Викаш хардуера няма значение, а? По-голяма глупост не бях чел!
    Ама си явно поредния 15 годишен "инженер", който още не е научил какво е интегрално уравнение, но изказва "уникални" закономерности. след поредната нощна игра!