Last news in Fakti

5 Септември, 2015 22:56 2 962 0

Olloclip с нов обектив за iPhone 6

  • olloclip-
  • macro pro-
  • iphone
Смартфоните в световен мащаб превърнаха фотографията в нещо ужасно достъпно. Това доведе до създаването на много аксесоари в тази насока. Обективът Macro Pro превръща iPhone 6 и 6 Plus в буквална лупа, като така ще може да изненадвате всички със снимки на неща, невидими за простото око.
Обективът се предлага с три различни лещи, като увеличението е съответно 7х, 14х и 21х. Според създателите лещата 14х може да снима без проблем плетката на тениска, докато 21х е способна да снима неща невидими за нас. Пластмасовият филтър InstaFocus играе ролята и на дифузьор, като така подобрява светлината и фокуса.
Olloclip Macro Pro е леснопреносим и се превръща в ключодържател благодарение на трите приставки част от комплекта. Теглото му е незначителните 22.68 грама. Цената, на която може да бъде закупен е 69.99 долара.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА