Last news in Fakti

14 Септември, 2015 12:50 2 900 10

iPhone 6S има по-малка батерия

  • apple-
  • iphone 6s-
  • батерия

Apple рискува нови подигравки от страна на конкуренцията заради краткото време на работа с едно зареждане. По време на представянето на iPhone 6S миналата седмица от компания капацитетът на батерията му не бе уточнен. Той обаче става ясен от едно от рекламните клипчета на смартфона, в което се вижда щамповката върху акумулатора.



Новият iPhone има батерия с капацитет 1 715 mAh срещу 1 815 mAh за "шестицата". От Apple твърдят, че процесорът на 6S е много по-икономичен и енергоефективен. Намаляването на размерите на акумулатора вероятно се е наложило заради нуждата от допълнително пространство за останалите компоненти, въпреки че корпусът на новия модел е по-дебел с 0.2 мм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Че батерията акумулатор ли е?
  • 2 dhcp

    0 0 Отговор
    Не бе генератор е ;)
  • 3 1234

    1 0 Отговор
    Не, картоф е!
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    поредния боклук от ябълката....
  • 5 Киселия чесън

    0 0 Отговор
    МноУ шЪ вЪ замоля в тая тема с по 350 лв. заплати да НЕ се изказват!Че и компетентни бе! Глей си "баце" Нокията с фенерчето а тук само чети! :))))

    Коментиран от #6

  • 6 Mercedes-Benz

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Киселия чесън":

    А на тебе на колко вноски е айфона? С какъв план се пре*.а само и само да си модерен? хаха Какво продаде, за да го имаш или колко го отгладува?
  • 7 Киселия чесън

    0 0 Отговор
    Не е на вноски а е кеш! И провайдера ми е AT&T ако се сещаш за к"во иде реч... :)

    Коментиран от #8

  • 8 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Киселия чесън":

    Ти си намерил с какво да се правиш на баровец - дърво за 1700 лева. Страшна работа си, няма що! На мен само гумите за колата ми са повече от смешния ти телефон!!!
  • 9 Киселия чесън

    0 1 Отговор
    Абе пич...това нито ме топли,нито впечатлява! :)
    Там къдетп живея ( от 89/та) това не е повод нито да си баровец па камо ли "Петко Страшника"... :)))
    Та ако почнем със сравненията съм сигурен,че моята кола е по-скъпа от панелката ти в Сюсюрли,или Люлин!И това не ме прави "извънземен"!
    Тъпа статия и още по-гнойни коментари!Това прави впечатление.Тръгнали те да се притесняват за "маклата" батерия.. и то хора с малки п*шки дето си избиват комплексите със скъпи телефони (за БГ скъпи имам предвид) и "запазен НОВ внос" от Италия (южната част с по-малко ръжда) коли на по "130000км"...
    Да сте живи и здрави! А тъпите Хђмериканци не ги мислете! :)))

    Коментиран от #10

  • 10 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Киселия чесън":

    Сам не осъзнаваш колко са елементарни и изтъркани лафовете ти за панелки, малки пишки, заплати от 350 лева, коли от Италия и комплекси!
    Живей си в Тексас и не ни занимавай с тъпите си, елементарни и неграмотни разсъждения!!!