Last news in Fakti

8 Октомври, 2015 10:17 3 144 1

Сгъваема клавиатура за смартфони и таблети

  • flyshark 2-
  • клавиатура
На пазарите у нас и по света се предлагат множество джобни клавиатури, но повечето от тях не са достатъчно удобни. Опитите да се създаде идеалната джобна клавиатура продължават, като последната новост по темата се нарича Flyshark 2.
 
Интересното при иновацията е, че тя е сгъваема и изключително тънка. Още нещо любопитно е, че акумулаторът и е разчетен така, че да издържи една година, при това с активно ползване.
 
Новият аксесоар е съвместим с устройства с операционни системи Android, iOS и Windows, а синхронизацията се осъществява чрез Bluetooth 4.2. Теглото на новата клавиатура е 150 грама, а цената при предварителна заявка на Kickstarter е $46. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ASD

    0 1 Отговор
    Аха и то се оказа че трябва да си носиш с теб и стойка за тоя смартфон. И да седнеш някъде. Хората са го решили отдавна този въпрос с 2в1 таблетите и преди това с нетбук. Целта на телефона е да е компактен и бързо да си свършиш работата например, а то докато седнеш да изкараш клавиатури, стойки и то става една.. Безмислено е според мен на телефон клавиатура. А за таблетите има такива с по-удобни вградени клавиатури.