Last news in Fakti

21 Октомври, 2015 10:42 2 038 0

Първият 3D-принтер за деца

  • 3d-принтер-
  • деца-
  • rever
В съвременния свят е особено важно да развиваш творческите способности на децата. Те трябва да са в крак с новите технологии и за това се грижат производителите на играчки, които правят все по-високотехнологични джаджи за деца.
 
Последната такава представлява 3D-принтер, носещ името Rever. Иновацията все още събира средства на Kickstarter за започване на серийно производство и цената и в момента е $219.
 
Уредът е топлоизолиран, а материалите са нетоксични. С помощта на Rever децата могат лесно и безопасно да създават всевъзможни обекти. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА