Last news in Fakti

11 Януари, 2016 10:24 2 327 4

Apple регистрира "автомобилни" адреси

  • apple-
  • titan
Apple регистрира "автомобилни" адреси - 1

Слуховете за намеренията на Apple да започне производство на автомобили получиха ново потвърждение. Калифорнийската компания е запазила домейните apple.car, apple.cars и apple.auto и макар все още да не е съвсем ясно за какво ще ги използва, мнозина наблюдатели свързват регистрацията на тези адреси с изказването на Тим Кук, че в близките години предстоят огромни промени в автомобилния свят.

Неотдавна The Wall Street Journal обяви, че Apple ще представи първата си кола през 2019 г. Вестникът цитира вътрешен източник, според когото става дема за електромобил с кодово име Titan.

Apple усилено привлича конструктори и разширява щата от сътрудници, които се занимават с проектирането на бъдещия автомобил. За "Ябълката" вече работи бившият главен инженер на Tesla Джейми Карлсън. Според The Wall Street Journal компанията е наела и още 6 други специалисти на световно ниво в областта на безпилотните разработки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 0 Отговор
    Жесток дизайн на прототипа, както и на всичко от марката.
  • 2 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Това недоразумение при страничен удар с 40км/ч е ковчег!
    Пълен абсурд, никога не може да мине краш тестовете в сащ и Европа!

    Всичко останало е дрънканици и маркетингови трикове!
  • 3 нищо ново

    0 0 Отговор
    Този дизай го има още от '70!Жестока е лъжата която правят!
  • 4 apple

    0 0 Отговор
    КОлко сте наивни. Къде пише че тази снимка е официална на кола на Apple ? Вярвате на първото нещо. Някой си е играл с фотошоп по-скоро.