Last news in Fakti

23 Януари, 2016 10:00 5 615 1

Ducati представиха линия велосипеди

  • ducati-
  • колела-
  • велосипеди

Почти всички култови марки предлагат някакъв тип аксесоари, с който да зарадват своите верни фенове. По този случай италианският производител на мотори Ducati представи линия от велосипеди за малки и големи. Те естествено са колаборация с един от най-известните и признати производители на велосипеди - Bianchi.

Колекцията е разнообразна и за 2016-та тя включва електрически велосипеди, планински, шосейни и детски. При детските, дизайнът е вдъхновен от моделите Monster и Hypermotard - едни от най-познатите и обичани модели. Може би производителят фино намеква, с какво трябва да бъдат зарадвани децата, когато пораснат. Цената им е между 169 и 309 евро.

Планинските имат няколко нива на монтаж с цена между 349 и 899 евро, за Sport - шосейния модел, цената ще варира между 689 и 769 евро, а основната линия са електрическите - цели 4 варианта E-400, E-Sport Man, E-Sport lady и E-City. Всичките те са снабдени с 250w двигател от Bosch и 400wh батерии, които се нуждаят от 3 часа и 30 минути за пълно зареждане. Но те са съответно и най-скъпите с цена между 2500 и 2690 евро. В режим Turbo те имат обсег от 50 до 80 километра, в Eco режима обсега се увеличава от 140 до 180 километра. Дамските модели са с V-brake спирачки, а мъжките са снабдени с хидравлични дискови.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Мотари под 350 вата за велосипеди си е направо играчка. Това е пробвано, но ЕС пак си наложи исканията за двигатели от 250 вата.