23 Февруари, 2016 16:24 6 862 3

Seat Leon пали със смартфон Samsung

  • seat-
  • samsung-
  • sap-
  • leon-
  • mobile world congress 2016
Seat Leon пали със смартфон Samsung - 1

Seat, Samsung и немската софтуерна компания SAP обединяват усилия за създаването на "автомобила на бъдещето". Демонстрационният им проект е базиран на хечбека Leon, който получава приставката Connect.

Seat Leon пали със смартфон Samsung

Приложение за смартфон позволява автомобилът не само да бъде стартиран дистанционно, а и да бъде осигурен достъп на трето лице до него. Така например служител на някоя фирма може да позволи на клиент да кара колата в съвсем друг град. Предвидена е и функция, която ограничава времето за ползване.

Seat Leon пали със смартфон Samsung

Умният Leon умее да вдига бариерата на паркинга само по пръстов отпечатък. За целта е необходимо единствено да бъде докоснат екранът на мултимедийната система. Паркомясто може да бъде резервирано предварително с помощта на платежната система на Samsung.

От Seat не уточняват кога тези функции ще бъдат достъпни за серийните им модели. Премиерата на Leon Connect ще се състои на изложението Mobile World Congress в Барселона на 22 февруари.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lel

    0 0 Отговор
    хаха тегля апликацията и почвам да обикалям между блоковете пък туко виж се сдобия с едно сеатче :)
  • 2 na kirilicа

    0 0 Отговор
    таз ко ми са надъхва на испански вече говори испанката, като цялат им марка е един VW, от другата страна пък нескопосаните андроиди и те тръгнали да правят нещо. АМА ТО ТАКА Е ВОЛКСВАГЕН Е АНДРОИДА НА КОЛИТЕ.... аре чао не мерси
  • 3 Summon

    0 0 Отговор
    Поредния аЙгалфон който си няма грам идея за какво говори....VW не са лоши коли, просто са недозавиващи заради предното.