26 Април, 2016 16:07 2 867 1

Обиколка на "Нюрбургринг" от вкъщи

  • нюрбургринг-
  • симулатор-
  • виртуална реалност-
  • oculus rift dk2
Обиколка на "Нюрбургринг" от вкъщи - 1

Германецът Марсел Пфистер е открил идеалния начин да съвмести любовта си към компютърните игри и страстта си към истинските автомобилни състезания. Той е успял да създаде филмче, в което са смесени запис от очила за виртуална реалност Oculus Rift DK2, заснет на Северната дъга на "Нюрбургринг", и изображението от симулатор със седалка, волан, педали и скоростен лост. Резултатът е видео, което предава изненадващо автентично усещанията по време на обиколка на "Зеления ад".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Fake

    0 1 Отговор
    Горещо препоръчвам за всички фенове на Ауди и Бмв , в къщи пред компа на тях им е най добре , само на игра тея кочини ще стъпят на писта