Last news in Fakti

9 Юни, 2016 12:41 3 678 1

Обновление срина мултимедиите на Lexus

  • lexus-
  • enform-
  • мултимедия
Обновление срина мултимедиите на Lexus - 1

Мултимедийните системи на някои модели на Lexus в САЩ са престанали да работят след обновяване на фирмения софтуер, съобщава Automotive News. Засегнати са автомобили със системата Enform, която е започнала постоянно да се рестартира след надграждането.

Представители на Lexus са заявили, че компанията се опитва да намери решение на проблема. Все още не е ясно дали бъгът подлежи на отстраняване с нова версия на фърмуера, или собствениците ще трябва да се обърнат за помощ към официалните представителства на марката. Не се знае и точният брой на засегнатите автомобили.

За проблема с мултимедиите на Lexus се разбрало, след като собственици се оплакали в социалните мрежи и публикували видеоклипове, в които се вижда какво се случва с информационно-развлекателните системи след обновяването.

Неотдавна маркетинговата агенция J.D. Power обяви Lexus за производител на най-надеждните автомобили. Луксозната марка на Toyota печели тази титла за шести път подред.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Косматия

    0 0 Отговор
    Програмистите са тъпи на които много трудно мое да се обясни как да правят нещата както трябва!