Last news in Fakti

6 Декември, 2016 14:19 12 038 4

Нова екстра за E-Klasse

  • e-klasse-
  • mercedes-benz-
  • multifunctional smart device terminal-
  • continental
Нова екстра за E-Klasse - 1

Феновете на новата E-Klasse на Mercedes-Benz може да забравят за батерии, зарядни устройства и всякакви други кабели. Международната технологична компания и производител на гуми Continental въвежда за първи път в новата E-Klasse своя Multifunctional Smart Device Terminal, чрез който водачите вече ще могат да зареждат и управляват безжично своите устройства и функции на автомобила.

Новата система на Continental позволява интеграция на почти всички видове смартфони с автомобила и неговите системи и ще допринесе значително за по-безопасното и удобно управление на вече множеството функционалности в модерния автомобил.

За да свърже безжично телефона си към своя Mercedes-Benz E-Klasse, водача просто трябва да постави устройството на мястото му в централната конзола и да активира NFC функцията на своя смартфон.

NFC технологията, която Continental използва, превръща телефона в дигитален ключ за автомобила с по-сигурна идентификация. За да стартира двигателя, водача просто трябва да постави смартфона си на терминала и да натисне старт-стоп бутона.

Терминала поддържа и безжично свързване с външната антенна мрежа на автомобила, така че водача да може да приема сигнал с многократно по-добро качество при транфер на данни и разговор по телефона.

Напрактика всяко мобилно устройство може да бъде дистанционно зареждано в новата Е-класа, ако работи според международния Qi стандарт. Безжичното зареждането осигурява същото напрежение както през USB кабел и следователно изисква почти същото време за зареждане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MartoWee

    4 0 Отговор
    Да не стане само да може вече да се краде колата и телефон :D

    Коментиран от #3

  • 2 Nazy

    2 0 Отговор
    Абсолютно за нула време са разработили пробиващия софтуер 😁😁😁
  • 3 Morgoth

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "MartoWee":

    Поправка - ще се краде колата през телефона :)
  • 4 Муса

    3 4 Отговор
    По добра кола от моята голф 5 ца няма 1.9 тди 2007 всички народни българи го знаят които имат такава машинка самолет даже тия с астрите 1.9 150 коньовите не могат да ми стъпят на пръста жестока кола !!