Last news in Fakti

22 Март, 2017 10:35, обновена 22 Март, 2017 10:37 27 406 18

Турчин монтира музикална уредба за €1800 на трактора си

  • трактор-
  • massey ferguson-
  • стерео-
  • аудио-
  • музика
Турчин монтира музикална уредба за €1800 на трактора си - 1

Когато Мурат Карлъоглу се връща от къра, комшиите му разбират отдалече. 30-годишният фермер е похарчил над 7 000 турски лири (близо €1 800) за озвучителна система на трактора си, за да може да надува любимата си музика където и да се намира.

Турчин монтира музикална уредба за €1800 на трактора си

Земеделецът-аудиофил се възползва от пълните възможности на уредбата най-вече на нивата, където силният шум не пречи никому. Тракторът му имал доста читава стереосистема, но мощността ѝ била незадоволителна. Ето защо Карлъоглу спестявал известно време, за да може да обзаведе своя Massey Ferguson 266G с озвучаване, достойно за някой от проектите на West Coast Customs.

Турчин монтира музикална уредба за €1800 на трактора си

Системата с мощни говорители, "пищялки" и грамаден събуфър, захранвани от мощни усилватели, е превърнала Мурат в истинска звезда в родния Назълъ в провинция Айдън. Съседите му са свикнали със силната музика и повечето харесват ексцентрика, защото пускал все хубави турски песни.

Най-големият почитател на музикалния трактор обаче е кучето Джеси. Откакто е инсталирал мощната аудиосистема, Карлъоглу всеки ден е съпровождан от териера. Интересът на медиите Мурат кара да се замисли за бизнес възможностите, които му предоставя славата. 30-годишният турчин планира да дава под наем трактора си за сватби и други радостни поводи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    36 12 Отговор
    Хубава работа ама ...
  • 2 бастуня

    31 11 Отговор
    ашколсум страхотна новина!
    нещо друго да са монтирали в турция?

    Коментиран от #3

  • 3 опала

    20 6 Отговор

    До коментар #2 от "бастуня":

    Нека си монтира човека, ако не пречи на другите! Аз лично не си падам по силната децибела...но съм свирил по кръчмите и тонколоните бяха "Динакорд", а ушите ми играеха кючек и докато спях от децибели... Но не ги разбирам тия, дето пускат силно музика в колите си, това е садо мазо...самоизтезание... Повече от качественни реални 2-3 вата не ме кефят. Но е факт, че по-мощните уредби са по-качественни при ниски децибели изкривяванията им са по-малки. Затова по-мощните усилватели имат по-малки хармонични изкривявания при ниска мощност.
  • 4 БАТЕ ЖОРО

    19 6 Отговор
    уредбата струва колкото трактора. и кучето и фермера отдавна носят слухови апарати.
  • 5 TSFH

    12 9 Отговор
    Машала ефенди.
  • 6 Vasik Atanasova

    17 2 Отговор
    ти Георги ли си или си ГЮЗМУМЮН
    ЗАЩО НИ ДРАЗНИШ С ТЕЗИ НОВИНИ И МУЗИКИ
    ПУСНИ НАРОДНА МУЗИКА
    ПУСНИ РОДОПСКА КАБА ГАЙДА А ТИ ТУРСКИ МААНЕТА
    https://www.youtube.com/watch?v=5lotGo73GOk
  • 7 Мост

    17 2 Отговор
    Циганска работа.
    И кво слуша някви маанета и друса кючек.
  • 8 аааааааа

    9 3 Отговор
    машала, ага! Аферим, ашколсун ефенди. Ама само ако слушаш Пърпъл, ПИНК ФЛОЙД...
    Иначе за маанета - файда йок, с такива децибели.
  • 9 681 БЪЛГАРИЯ

    15 3 Отговор
    Циганска работа тва е турската цигания !
  • 10 onq s konq

    6 9 Отговор
    Турчина е пич.Евала комшу!
  • 11 Една туркиня

    2 7 Отговор
    Турците построиха трети мост на Босфора, два тунела под водата отново на Босфора, като по единия се движи метро, а по другия ср движат коли, свързват европейската с азиатската част в Турция. В момента се строи втория по големина в света летище, която ще бъде готово през 2018г , за какво изобщо говорим :D

    Коментиран от #13, #18

  • 12 кученцето ГРИЗЛИ

    7 0 Отговор
    Бедното куче има окаян вид - милото набутал го ТОЧНО под баса и го зомбира с минарета на МАХ !!!После защо имало кучета убийци !!!!!! Това насилие трябва да спре !!!!!!!!!!
  • 13 3333

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Една туркиня":

    Летището празно може да остане. Спада в туризма е гигантски.
    Ердоган ще изяде главата на Турция. Мустафа Кемал Ататюрк я е направил, той може да я затрие. Виж снимки от Cizre, например. Изглежда като в Сирия. Лошото е, че по-страшно става. Една държава колкото и добре да се развива, идва един такъв и съсипва всичко.
  • 14 реалиста

    1 4 Отговор
    Васичка ли си,Васко ли си,квото си там не те знам...
    Разбрех,че не минава статия без твоето гениално творческо о.иране-на всяка манджа-меродия !!!Рядко пиша коментари,но този път не се стърпях-в който сайт или форум да вляза,вечно компетентният професор и разбирач !!!
    АБЕ ЧОВЕК,ТИ ДРУГИ ЗАНИМАНИЯ НЯМАШ ЛИ СИ ???
    Излез навън,подишай чист въздух или реалният свят те задушава...
    Гледам и съмишленици имаш-чак и плюсове ти цикат за кураж-не им вярвай,послушай ме-напусни виртуалният свят,завърни се в реалността...

    Коментиран от #16

  • 15 Питриотт

    2 5 Отговор
    Който пее зло не мисли, а който злобее за музика не мисли . Кой е вредният ? Забележка , на всякъде по света трябва да слушат само бг чалга. Ние сме основоположник на човечеството, и всичко наше да се копира задълбително. Серсеми такива , ама съобразивявяйти се би!
  • 16 Vasik Atanasova

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "реалиста":

    КАТО НЕ СЕ СТЪРПЯВАШ ОТИВАЙ В ТУРЦИЯ

    НА МЕНЕ ГЕРБА МИ Е ЛЪВ

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 незнайко

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Една туркиня":

    А друго построено в страната имат ли ? Ако ги няма мостовете и тунела, каква комуникация ще правят с Анадола? А да , тези проекти не са построени от турци !