Last news in Fakti

7 Април, 2017 18:10, обновена 7 Април, 2017 18:12 5 277 12

Първи изображения на iPhone 8

  • apple-
  • iphone 8
Първи изображения на iPhone 8 - 1

Сайтът AppleInsider публикува чертеж, за който се твърди, че е част от техническата документация за патента на новия смартфон на Apple. Апаратът на схемата няма физически бутон Home, а извитият OLED-екран покрива цялата предна част.

Първи изображения на iPhone 8

Чертежът опровергава слуховете, че iPhone 8 ще бъде изработен от футуристична нова сплав, патентована от Apple. Задният панел на телефона очевидно ще бъде също от стъкло, а липсващото копче Home ще бъде заместено от виртуален сензор за пръстови отпечатъци на самия екран.

От скицата личи също, че iPhone 8 ще има двойна (вероятно 3D) камера, лазерен сензор за лицево разпознаване и скенер за очен ирис. От чертежа обаче не става ясно какъв конектор са избрали от Apple - Lightning или USB-Type C.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    14 16 Отговор
    кифленски телефон
  • 2 Ифон

    13 17 Отговор
    Един бай Ганьо никога няма да може да го оцени.Супер е само да имаш средства за него.
  • 3 Специалист

    7 21 Отговор
    Това са телефоните IPhone и SONY, всичко друго е пълнеж.

    Коментиран от #6

  • 4 Кобрата

    13 1 Отговор
    Тва гаранция ще струва 2 бона най-малко
  • 5 Mercedes-Benz

    5 2 Отговор
    "Задният панел на телефона очевидно ще бъде също от стъкло, а липсващото копче Home ще бъде заместено от виртуален сензор за пръстови отпечатъци на самия екран.

    От скицата личи също, че iPhone 8 ще има двойна (вероятно 3D) камера, лазерен сензор за лицево разпознаване и скенер за очен ирис."



    Нещата отиват яко към Биг Брадър и "1984" на Оруел... овча история!
  • 6 бай Иван

    7 6 Отговор

    До коментар #3 от "Специалист":

    За SONY съм съгласен, айРян- не
  • 7 Специалист

    7 11 Отговор
    Sony разбира се са най добрите, след това е IPhone, самсунг са пълна скръб не само от към телефони, печки, перални, хладилници, телевизори всичко е с качеството. на съветската техника.
  • 8 Динг Хо

    4 4 Отговор
    Професори!!!!!
  • 9 аанонононававававонотн

    6 3 Отговор
    До №2. Какво има да му оценяваш? Поредното нищо струващо 1000- 1400+ лева, но то нали требва да сте гъзари нищо че работите за по 400- 500 лв и сигурно влачите и по някой кредит. До №3. Само sony i iphone :D :D :D Имах sony и за нищо неставаше. Сумати пари додох за едно нищо. Преди 1 месец един познат си взе Z5, реши до го тества на една почивка в морето и телефона се прецака. От sony не искаха до го оправят, защото нарушил някаква си поправка за това че нетрябвало да го потапяш в солена или хлорироно вода, а само в нормална и то трабволо да го правиш много, много ама много бавно за до не се повредил.

    Коментиран от #10

  • 10 бай Иван

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "аанонононававававонотн":

    Е то с тея капачета какво сте очаквали вие с твоя приятел?
    Те са го направили колкото да не се прецака ако си обърнеш чашата върху него.
    Аз пък мойто старото Z3 Compact си го миех на мивката че с неговия Snapdragon 801 малко прегряваше(то доведе до размекване на лепилото на предния панел и той започна да се отлепя, та го дадох да го оправят в теленор сервиз че имаше гаранция, е 3 месеца не можаха и накрая го смениха с Xperia X, на който матрицата му се самовзриви на 2-рата седмица, ама си има гаранция, та вече 4-ти месец без проблеми кара).
    Аз сега съм с XZ, и да ти кажа, нищо не му се опира на тоя телефон(откъм приложения), а батерията си изкарва 3 дена дори и при постоянно играене. Разликата е че X-a, Z3 Compact-а и Галактическия боклук 2(Galaxy Ace 2) бяха купени от Теленор, а XZ-a от Emag .
    Просто Теленор продават кофти телефони.
    А Z3 Compact-а го бях изпуснал веднъж от около метър и падна по екран- нищо му нямаше, само леко нащърбено стъкло(като дълбока драскотина, ама не беше пукнато).
    А на братчедката леновото се строши от 5см падане. Да не говоря за на една приятелка S3 mini-то дето само докосна асфалта и стана на сол.
  • 11 Бастуна

    2 6 Отговор
    SONY са най добрите
  • 12 Фена

    2 1 Отговор
    Продадох си вече единия бъбрек за iPhone 6, сега се чудя какво да продам за iPhone 8.