Last news in Fakti

13 Април, 2017 12:42, обновена 13 Април, 2017 12:55 10 281 4

Връщаш кола - вземаш колело на ток

  • електрически велосипед-
  • сан франциско
Връщаш кола - вземаш колело на ток - 1

Магазин в Сан Франциско предлага на клиентите си възможност да сменят стария си автомобил за нов електрически велосипед. Необичайният бизнес модел има за цел да намали броя на бричките по улиците на живописния американски град и едновременно с това да стимулира използването на екологичен и здравословен транспорт.

Връщаш кола - вземаш колело на ток

За да се сдобие с електрическо колело, собственикът трябва закара старата си кола за оценка на състоянието и пробега. Когато тя бъде изготвена, магазинът пуска обява на специален сайт за продажба на употребявани автомобили и резервни части.

Връщаш кола - вземаш колело на ток

След 48 часа клиентът може да вземе новия си електрически байк. Цените на различните модели варират в диапазона от $2 500 до $10 000, за колкото може да се купи автомобил втора ръка в задоволително състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тарикат

    4 1 Отговор
    .аси тарикатите!

    Коне, за пуяци.

    Коментиран от #2

  • 2 законен

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Тарикат":

    Като ти сложат данък за таратайката 3-4000 евро ГОДИШНО и ти кажат , че за да я дадеш за скрап трябва ти да ПЛАТИШ 5-600 евро , както е в цяла Европа , ще си помислиш пак кой е тарикат или си въобразяваш , че вечно ще караш 20 и повече годишен смърделник за 50-100 най-много на година !
  • 3 Гнида

    1 0 Отговор
    Законен , едната ми кола е 23 годишна , сменил съм гумички на клапаните , двигателят е на газ и е поддържана отлично . Не годините правят колите смърделници . Поддръжката и разните български тарикатлъци . И ниските доходи , щото купуваме коли готови за скраб .

    Коментиран от #4

  • 4 законен

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гнида":

    Всеки ДВГ е смърделник , дори и чисто новият . А данъците в Европа са такива и за нови и за стари , просто старите вече доплащат за достъп в повечето големи градове . И скоро ще доплащат и новите , а малко по-късно изобщо ще ги забранят . ДВГ няма място в населени места , може би когато бяха 1 на 10000 човека се траеше , но в последните 20-25 години не .