Last news in Fakti

26 Април, 2017 14:04 4 924 8

Ремонтнопригоден ли е Samsung Galaxy S8+?

  • samsung-
  • galaxy-
  • s8+-
  • ремонт
Ремонтнопригоден ли е Samsung Galaxy S8+? - 1

Еднозначният отговор на специалистите е НЕ. Това обаче не означава, че иновацията на Samsung не може да се ремонтира. Може, но процедурата е сложна. Колко точно, ни показват инженерите от iFixit.

Смартфонът е оборудван с осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 835 и тактова честота 2.45 гигахерца, графически контролер Adreno 540, модем X16 LTE и с Qualcomm Aqstic WCD9341.Ремонтнопригоден ли е Samsung Galaxy S8+?

Оперативната памет е посредством модул Samsung K3UH5H50MM-NGCJ 4 GB LPDDR4 RAM, а флашпаметта е Toshiba THGAF4G9N4LBAIR 64 GB UFS. в устройството е монтиран и елемент за безжично свързване, контролер NFC NXP 80T71, Wi-Fi-контролер Murata KM7118064, USB-C порт и аудио жак 3.5 мм.

Те оценяват ремонтнопригодността на новия Samsung Galaxy S8+ по тяхна си скала, като му присъждат четири звезди от десет възможни. Пълното разглобяване на апарата е показано във видеото. Вижте го.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалист

    10 11 Отговор
    До кога ще ни занимавате с тези боклуци самсунг?
  • 2 Тервел

    7 5 Отговор
    До кога ще се изказват глупави хора?!
    Крайните мнения, както и категоричноста са качества на тесногръд и глупав човек!

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тервел":

    Мани го този безработен хейтър с коефициент на интелигентност едноцифрено число!
    Няма статия за Самсунг под която да не хейти - патологичен комплексар!
  • 4 Специалист

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Тервел":

    Гърмят,самозапалват се ,забиват постоянно и ако не се счупят за една година ще е някакъв голям късмет и въпреки всичко това вие бягате да си купите всеки нов модел на този технологичен боклук самсунг,е не знам кой е тесногръд и глупав човек.
  • 5 Специалист

    2 3 Отговор
    Галактическия Боклук се рестартира девет десет пъти на ден без причина (S8). Накрая ще видим кой е крив и кой прав. Избършете си жълтото около устата и тогава ще разберем кой е хейтър и кой оценява нещата реално. Спряхте да пишете след толкова негативни новини за този технологичен боклук на самсунг (s8)
  • 6 Обективен

    5 2 Отговор
    Притежавам галакси с8 след като не останах особено впечатлен от айфон 7, получавам телефоните на цена от ~200$ и на всеки 2 години си взимам новият модел. Не разбирам защо сте изпълнени с такава злоба и ненавист към телефоните. То не са оплаквания мрънкания, съсредоточете се върху вашата импровизация в професионален план, телефоните са 150гр пластмаса която се заменя на година две, вместо да си изяждате малките душички. Технологиите в този телефон са уникални и не единствени, въпрос на вкус. И второ което ме учудва до безумие е вашето мнение, че притежател на айфон са стойкаджии и кифли. Както споменах това е една шепа пластмаса, не гледайте толкова нано детайлно на един умен калкулатор. Успех във вашите професионални начинания и не се рушете психически докато сте още млади Българи!
  • 7 Специалист

    2 3 Отговор
    Ако ползваш боклуците на самсунг няма как да ги сменяш на две години, те не могат да издържат толкова без няколко ремонта или трябва да си голям мазохис.

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.