Last news in Fakti

29 Май, 2017 15:15 7 842 6

Ако жена ви не може да паркира (ВИДЕО)

  • stan-
  • робот-
  • паркиране
Ако жена ви не може да паркира (ВИДЕО) - 1

Операцията паркиране, която е особено сложна за нежните половинки от човечеството, вече няма да е такъв проблем. Сега тя може да бъде възложена на робота Stan, който е дело на компанията Stanley Robotics.

Устройството е способно абсолютно самостоятелно да паркира автомобил, което спестява на водачите време и доста нерви. Технологията изглежда проста, но всъщност не е. За водача обаче е необходимо само да спре колата в специален бокс, като дори не е необходим контактен ключ. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трол

    22 1 Отговор
    И мацката като не уцели бокса или спре по диагонал (те го могат) ......... ко праим , а ??? :)
  • 2 ICO

    7 2 Отговор
    Един познат облепи гаража си със стиропор. Жената паркира "успешно" и той рядко смена плоскостите. От дрега стрнана край на драскотините.
  • 3 Ироничен

    4 0 Отговор
    Роботът не само паркира колата, но я паркира така, че вътре да не може да влезе човек. Значи пак той ще я вади, понякога с размествате на наредените плътно коли.
    Звучи удобно, но всички улеснения ни правят все по-лоши шофьори. Губим способности.

    Коментиран от #4

  • 4 трололюбец

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ироничен":

    То пък сега повече от 90% са едни шофьори , мааани , мааани !
  • 5 Ники

    3 0 Отговор
    Това не е за мацки защото тя няма да може и в гаража да я вкара !! Пък и те колите вече сами паркират ?! Идеята е че робота реди сам колите .. което може би е практично да речем за автопроизводителите, понеже там редят на паркинги много коли .. Което ме навежда на мисълта че автора е попаднал на видеото и сам си пише текста отдолу !!!
  • 6 jjfxx

    1 0 Отговор
    Che toi samo tova pravi