Last news in Fakti

30 Май, 2017 12:39 2 953 2

Вагонетки за "автомобилното метро" на Мъск

  • илон мъск-
  • автомобилно метро
Вагонетки за "автомобилното метро" на Мъск - 1

Шефът на компаниите Tesla и SpaceX Илон Мъск продължава да споделя авангардните си идеи за бъдещето на транспорта. Мъск определено е на мнение, че съвсем скоро ще направи своеобразна революция в пътното движение.

След като ви разказахме за идеята му за т.нар. метро за автомобили, което най-общо казано представлява тунел, в който автомобилите се придвижват на платформа с голяма скорост, сега Мъск предвижда и още една опция.

По същите тунели ще се движат и пасажерски капсули, прототип на които беше публикуван на сайта на фирмата The Boring Company. Вагонетките са изцяло остъклени и в тях могат да се возят по няколко души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BILL

    5 1 Отговор
    Мдааа, едни мислят за автомобилното метро, за удобството на хората, други още нямат асфалтирани улици, но с претенции за световна сила.
  • 2 Бойко

    0 0 Отговор
    За какво са ни асфалтирани улица като направо ще правим автомобилно метро.