Last news in Fakti

14 Юли, 2017 14:37 4 124 4

Геймъри ще подобряват Формула 1

  • формула 1-
  • рос браун-
  • чейс кери
Геймъри ще подобряват Формула 1 - 1

Новото ръководство на Формула 1 разглежда възможността да потърси помощта на геймъри с цел да направи шампионата по-зрелищен, съобщава Motorsport.com. Според спортния директор на Ф1 Рос Браун компютърните игри могат да бъдат от полза за организацията на състезанията.

"Симулаторите, които използват отборите, не се различават толкова радикално от любителските. Екипите използват програми, които за разработени за развлекателната индустрия. Виждаме възможности в тази област и ги проучваме", казва Браун.

Според спортния директор на Формулата в момента ръководството се опитва да намери рецептата за "идеално състезание". Браун смята, че множеството изпреварвания не са достатъчно условие за добра надпревара.

Рос Браун стана спортен директор на Формула 1 през януари. Той пое поста след смяната на Бърни Екълстоун с наследника му Чейс Кери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 подобрител

    7 7 Отговор
    шкартирайте лансирания афробританец и ще си върнете истинските любители на F1

    Коментиран от #2

  • 2 белия

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "подобрител":

    Абе,Люис Хамилтън е уникален пилот.Когато ТИ станеш 3 кратен шампион ,тогава можеш да го критикуваш.

    Коментиран от #3

  • 3 турбо

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "белия":

    Хамилтън е много добър , но не заради това е трикратен . Извади късмет с Мерцедес АМГ и също така извади късмет като привилегирован в отбора . Розберг го победи миналата година , но можеше и предишните сезони да го направи , ако нямаше постоянните проблеми с техниката .
    Иначе по темата : дава се възможност на геймарите да тестват нови правила , как биха повлияли на имиджа на Формула 1 . Това се прави с рекламна цел , не не с иследователска , защото ФИА определя правилата , а не управата на Ф1 ! :)

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "турбо":

    По твоята логика и Шумахер е късметлия да попада в най добрата и нелегална кола във Форума 1 ,и Ървайн и Барикело го пердашеха и им нареждаха от бокса да го пуснат че да стане световен шампион. Миналата година колко състезания имаше проблеми Хамилтън и колко Розберг?