20 Декември, 2017 11:51 3 531 1

Илон Мъск публикува телефона си в Twitter

  • илон мъск-
  • twitter-
  • oculus

Основателят на Tesla и SpaceX Илон Мъск разкри погрешка личния си телефон на всичките си 16.7 млн. последователи в Twitter. Предприемачът искал да прати номера си на техническия директор на Oculus Джон Кармак, но нещо се объркало, съобщава Bloomberg.

Мъск бързо изтрил съобщението, но вече било късно. От Bloomberg звъннали на номера и попаднали на телефонен секретар, който отговорил с тайно съобщение от God of War. Ако се позвъни на видеотелефон от играта, следва автоматичен отговор "С Божия помощ успяхте. По някакъв начин сте се добрали до мен. Поздравявам ви и изразявам уважението си".

В туита си Мъск пита Камрак дали има време да поговорят и му праща номера си, което веднага предизвика подозрения, че най-вероятно смята да покани мениджъра да обсъдят възможно сътрудничество. Oculus е един от най-големите производители на устройства за виртуална и допълнителна реалност. Технологиите на компанията се използват широко в разработката на автономни автомобили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    2 2 Отговор
    Истинските фенове вече могат да си уговарят среща за да му целуват, ръцете, краката и клоаката.