Last news in Fakti

16 Март, 2018 11:29 10 399 3

Само за фенове на италиански мотоциклети

  • motoplex-
  • piaggio
Само за фенове на италиански мотоциклети - 1

В столицата отвори врати първият специализиран шоурум MOTOPLEX. Комплексът на Италия Моторс - единствен и ексклузивен вносител на мотоциклетните марки на Piaggio Group за страната, събира на едно място култовите мотоциклетни марки Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi и Gilera, и има за цел да превърне съоръжението в най-популярния и разпознаваем мотоциклетен център в страната.

Само за фенове на италиански мотоциклети

През април 1946 г. един нов, функционален и иновативен метод на придвижване и респективно свобода от градските ограничения, е представен пред италианската публика. През 71-годишната си история и след 19 милиона продадени бройки в цяла Европа, Vespa успява да обедини хора от отдалечени и различни култури чрез една страст.

Само за фенове на италиански мотоциклети

През декември 2004 г. Aprilia става част от Piaggio Group. Aprilia започва производство на мотоциклети в края на 60-те. В своята история се радва на 294 победи, като с това число държи рекорда за най-много победи от европейски производител в Гранд При състезания по мотоциклетизъм. Към това трябва да бъдат прибавени и впечатляващите 54 световни титли. Moto Guzzi се присъединява към Piaggio Group заедно с Aprilia през 2004-а.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мото турист

    9 10 Отговор
    то добре ама цените им много високи на тия италианки бе, пък не са еталон за надеждност
  • 2 Марто

    17 1 Отговор
    Карам скутерче джилера и нямам никакви оплаквания от надеждност. идеалното градско возило е това.
  • 3 Stucka

    2 0 Отговор
    Моторите са хубави, видях и пищен коктейл . Дано съществуват след три години с нашия сбит пазар.
    Аааа цените на Веспите са безбожни..