Last news in Fakti

31 Януари, 2012 14:10 1 850 0

Samsung представи нов смартфон

  • samsung-
  • galaxy s advance-
  • смартфон

 

Корейската компания Samsung анонсира нов смартфон. Иновацията се казва GALAXY S Advance и разполага с двуядрен процесор и поддръжка на HSPA. Главното достойнство, на което акцентират корейците е именно процесора.
 
Последният работи с тактова честота един гигахерц, а третото поколение на HSPA осигурява 14,4 Мбит/с. скорост на предаване на данните. Освен производителния процесор, високата скорост на работа се обезпечава и от модул с оперативна памет, която е с обем 768 Мб.
Вградената памет в новия смартфон пък може да бъде осем или шестнайсет гигабайта, като това зависи от версията на устройството. Освен това GALAXY S Advance е оборудван с допълнителен слот за microSD карти, като последните могат да са с обем до 32 гигабайта.
 
Инженерите от компанията производител заявяват, че благодарение на иновационни приложения стартирането на различни програми става мигновено, без каквото и да било забавяне, като изображенията се проектират на голям четири инчов дисплей.
 
Последният е изработен по фирмената технология Super AMOLED. В задната част на смартфона е разположена петмегапикселова камера, която може да снима видео с разширение 720p. Втората камера, разположена фронтално (1.34 мегапиксела) служи за видеоразговори.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА