Last news in Fakti

8 Юни, 2018 13:57 4 802 3

Ново летателно устройство (ВИДЕО)

  • дрон-
  • flyer-
  • лари пейдж
Ново летателно устройство (ВИДЕО) - 1

Американският стартап Kitty Hawk представи ново летателно устройство, което носи наименованието Flyer. Главен инвеститор в проекта е Лари Пейдж, съучредител на компанията Google.

Ново летателно устройство (ВИДЕО)

Летателният апарат тежи 113 килограма и работи на принципа на квадрокоптер, но управлението се извършва от самото устройство с помощта на два джойстика. Излитането и кацането на иновационния дрон става от водни площи. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    12 0 Отговор
    АКО СЕ КАЧИ МИТЬО ПИЩОВА НЯМА ДА СЕ ОТЛЕПИ ОТ ЗЕМЯТА.
  • 2 Хихихи

    4 0 Отговор
    Има едно, което е старо, но пък е най доброто - на баба ти хвърчилото.
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Кое му е новото? Дрон с човек вътре , или хеликоптер с повече перки.
    Тези стартъп (каквото и да означава на български) са много нагли , я първо го направи и виж дали ще тръгне , а не я да видим колко ще се излъжат и ако има търсене ще го направим.