Last news in Fakti

14 Февруари, 2012 14:16 1 658 0

Samsung представи Galaxy Tab 2

  • samsung-
  • galaxy-
  • tab 2

Корейците от Samsung официално анонсираха новия си продукт Galaxy Tab 2. Това е първият таблет, който още от самото начало ще бъде оборудван с операционната система Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Компанията, която вече е един от законодателите в модата на мобилната електроника, отнесе своя нов продукт към т.нар. бюджетна категория. Таблетът е с размер на екрана седем инча и работи на базата на двуядрен процесор.
 
Тактовата му честота е един гигахерц, но точният му модел на този етап не се съобщава. Техническите характеристики включват още един гигабайт оперативна памет, сензорен дисплей с висока резолюция и две камери.
 
Едната е разположена на гърба на таблета и е тримегапикселова. Втората е VGA (640x480) и е интегрирана на лицевата част на Galaxy Tab 2. Тя служи за видеовръзки. По думи на представители на компанията мощността на процесора е достатъчна за възпроизвеждане на видео с разширение 1080 p.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА