Last news in Fakti

26 Септември, 2018 14:42 3 707 6

"Мерцедесите" ще избягват опасни райони

  • mercedes-benz-
  • mbux-
  • приложение-
  • софтуер

Бъдещите модели на Mercedes-Benz ще получат вградено приложение за интерфейса MBUX, което ще използва данни за криминогенната обстановка при избор на място за паркиране. Програмата ще анализира в реално време полицейските статистики за престъпленията в даден район и за начало ще работи само на територията на някои американски щати.

"Когато собственикът избира място за паркиране, ще получава информация за броя на престъпленията в близост през последните няколко седмици", обяснява главният програмист на приложението Маркус Еман. "Ще черпим данни от базата на сиатълската полиция и всеки район ще получава цветен код в зависимост от степента на опасност".

Със зелено ще бъдат обозначавани най-безопасните места, с жълто - относително сигурните, а с червено - там, където спирането е непрепоръчително. Приложението ще показва също така цената на паркирането и разстоянието до крайната точка на пътуването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуте

    11 1 Отговор
    Таман бех събрал пари ама като гледам как нема да има къде да го паркирам се отказвам!Ше си купим дачия-таман и пари ше ми останат!
  • 2 бмв

    3 3 Отговор
    И по добре колега , те колите са 99% еднакви.Само в емблемата и цената е разликата.Иначе сглобките и двигателите са еднакви.
  • 3 Бачо ти Кольо

    6 0 Отговор
    И сега какво следва? В САЩ повече няма да има Мерцедеси, така ли?
  • 4 РЗС

    3 0 Отговор
    в бг няма да има мерцедеси в бъдеще, освен ако не му налеят ракия втори препек в резервоара и оттам наттатък сам ще вози водата до казана
  • 5 РЗС

    0 1 Отговор
    в бг няма да има мерцедеси в бъдеще, освен ако не му налеят ракия втори препек в резервоара и оттам наттатък сам ще вози водата до казана
  • 6 Българина

    3 1 Отговор
    Иначе според меркел в германия нямало НО ГОУ ЕРИА! Бъдещето на европа е гета и анклави, след 20г ще почнат да ги ограждат точно като по филмите, държави в държавите. Такива неща в соца нямаше! Какви са тези места където държавата не може да вкара у ред, намаше как стане, белене те чака