Last news in Fakti

12 Февруари, 2019 14:07 4 235 7

Сгъваемият Samsung идва на 20-и февруари

  • сгъваем смартфон-
  • samsung

Samsung официално потвърди за пускането на сгъваем телефон на 20 февруари

Сгъваемият Samsung идва на 20-и февруари - 1

Samsung намекна за сгъваем телефон още миналата година през ноември. По-рано тази година Samsung показа този телефон на ограничена аудитория. Очакваше се сгъваемия телефон - наречен Galaxy Fold да бъде пуснат на 20 февруари заедно със смартфоните от серията Galaxy S10. Тези слухове се потвърдиха и на 20 февруари заедно с Galaxy S10 ще бъде представен и Galaxy Fold.

Samsung пусна видео клип в Twitter с надпис "Бъдещето на мобилните устройства ще се разгърне на 20 февруари 2019 г." Видеоклипът не разкрива нищо за този сгъваем телефон и има само текст, който гласи „Бъдещите разгъвания“.

Samsung показа своя сгъваем телефон в промо видео по-рано този месец, което ни даде представа как може да изглежда. Този сгъваем телефон ще има два дисплея - един, който е с размери 4.58-инча, а другият - 7.3-инча.

По-малкият дисплей ще бъде позициониран на външния капак на телефона и ще има съотношение от 21: 9 и резолюция 1960 x 480 пиксела. Големият дисплей, от друга страна, ще има съотношение на картината от 4.2: 3 заедно с резолюция 2152 x 1536 пиксела.

Сгъваемият Samsung идва на 20-и февруари

Galaxy Fold е най-вероятно да работи на Qualcomm Snapdragon 855 SoC или на Exynos 9820 SoC с поне 6 GB оперативна памет и 128 GB вътрешна памет.

Също така се съобщава, че смартфонът разполага с тройна задна камера и има режим, наречен Multi-Active Window, за да стартира до три приложения едновременно. Устройството може да няма предна selfie камера, тъй като основната камера може да се използва като предна само чрез сгъване на смартфона.

Смартфонът ще бъде снабден с голяма батерия, поне с 4000 mAh капаците, с опцията за бързо зареждане и бързо безжично зареждане. Към момента няма потвърждение за наличието на 3.5 мм. жак за слушалки. Точно като Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy F ще работи на Android 9 Pie OS подкрепен от Samsung One.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Недоволен Потребител

    4 31 Отговор
    не ми харесва... новият айфон х е много по-добър като качество, екстри и камера

    Коментиран от #2

  • 2 Petrova

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Недоволен Потребител":

    Хапчетата, Idiot!
  • 3 Tervel bitcoin

    9 1 Отговор
    Аз съм най големия фен на samsung и всяка година ползвам техните върховни фони от s5 s7 S9 чудех се дали да си взема S10 но този ме разубеди
    Това бъдещето на технология
  • 4 Odb

    3 6 Отговор
    Samo sony
  • 5 hmhmhm

    2 0 Отговор
    Браво за откритието на такава технология! Не браво за размерите , теглото , батерията и т.н - грандоманщина! Върви в комплект с голяма батерия 20000Мач.

    Коментиран от #6

  • 6 GOLF R

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "hmhmhm":

    само 4000 милиампера
  • 7 Bubbles

    1 4 Отговор
    И на 5 да го сгънат и с 15 камери да го накичат, пак юе са насветлинни години от Слънцето.