17 Април, 2012 13:37 1 990 2

$11 млн. за калъф за лаптоп

  • диаманти-
  • калъф-
  • лаптоп-
  • coverbee

 

Холандската компания Coverbee, известна с производството на свръх екстравагантни модни аксесоари, създаде диамантен калъф за лаптоп. Бижуто е оценено на умопомрачаващите 11 милиона долара, което го прави най-скъпото от този сегмент в света, предаде БГНЕС.
 
Скъпоценният калъф е направен от над 8 800 индивидуално избрани и оформени диаманта, всеки от които разполага със собствен сертификат за произход. За да допълнят екстравагантността на калъфа, производителите му използвали черна самурова кожа от Сибир, която да предпазва лаптопа при прибирането му в калъфа.
 
"Ние сме малко луди, но единствено благодарение на това ни качество можем да създаваме брилянтни продукти. Историята доказа, че колкото по-екстравагантен и смахнат е даден продукт, толкова по-вероятно е да се намери човек, който да го оцени и да го купи. Освен това аксесоарите винаги са били много популярни във всички култури и времена, същото важи и за изисканите бижута. Това прави нашият диамантен калъф задължителна придобивка за колекционерите", заяви Петер ван Солдт, генерален директор на Coverbee.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Idioti

    1 0 Отговор
    Колко яко .... дали мога да си поръчам диамантена четка за тоалетната ?
  • 2 Мариян Димитров

    0 0 Отговор
    da diamantena drujka za 4etkata na kenefa a :) samo 10 mln $