Last news in Fakti

25 Април, 2019 19:54 3 929 5

Най-практичната пътека за бягане

  • xiaomi-
  • mijia walking treadmill-
  • пътека за бягане

Китайската компания Xiaomi представи компактна пътека за бягане, която се сгъва и заема възможно най-малко пространство в дома. Mijia Walking Treadmill има минималистичен дизайн и се побира с лекота под леглото дори в разгънат вид.

Пътеката тежи 28 кг, дебела е 12 сантиметра и е проектирана за хора с тегло до 90 кг. Мести се лесно благодарение на две специални колелца.

В предната част на Mijia Walking Treadmill има бутони и светодиоден дисплей. На него се изобразява изминатото разстояние, скоростта и продължителността на тренировката. Темпото се регулира от малък пулт или просто с ускоряване на крачките.

Специално приложение позволява събирането на статистически данни. Предвидена е и опция за сдвояване с телевизор и извеждането на информацията в горния десен ъгъл на екрана. Продажбите започват на 26 април на цена 1 799 юана (€240).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво.

    8 2 Отговор
    Много е яко това.
  • 2 Дидо икебаната

    14 5 Отговор
    За 240 евро ще наеба две силиконки пък мога и навън да бягам
  • 3 потребител

    3 3 Отговор
    Така, както е изобразено на снимката ли ще завива? И ще се накланя ли във виражите. Жалко, че е на китайски менюто. Трябва да го уча сега.
  • 4 ГОСТ

    9 2 Отговор
    Да няма да се разходим в морската ,ми ще мааме крачоли в хола.
  • 5 ИВАН

    4 1 Отговор
    Браво бе, станахме и космонавти, а планински въздух в бутилки кога ще има, че търся, може и морски ... ще ни карат и въздуха да си купуваме, с водата успяха