Last news in Fakti

10 Юни, 2019 10:32 8 149 23

Безплатна пътна помощ за всяко Volvo

  • volvo-
  • пътна помощ-
  • tow for life

От този месец всеки собственик на Volvo, независимо от годината на производство, може да се възползва от пътна помощ напълно безплатно, обявиха от шведската марка. За съжаление новата услуга Tow for Life засега се предлага само на територията на Съединените щати.

Досега безплатната пътна помощ важеше само за купувачите на нови автомобили Volvo. С Tow for Life обаче шведите разширяват обхвата на услугата практически доживотно и тя ще важи както за последен модел XC40, така и за стар "куфар" от 70-те.

"Tow for Life гарантира, че в случай на повреда колата ще бъде изтеглена до най-близкия сервиз напълно безплатно независимо от възрастта ѝ. Така клиентът може да бъде сигурен, че поправката ще бъде извършена от квалифициран механик с оригинални части", казва Скот Дьоринг, шеф на отдела за обслужване на клиенти във Volvo Car USA.

Собствениците на закъсали коли ще могат да повикат пътна помощ на денонощен телефон или чрез приложението за мобилни устройства Volvo On-Call. Вторият метод има предимството да изпраща точното местоположение на автомобила.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Краси

    8 19 Отговор
    Край... Продавам Субаруто и си купувам Волво... И на жената Фолксвагена шъ продам... И на нея ще икупя Волво... И само шъим подавам сигнали...

    Коментиран от #2, #3, #8, #21

  • 2 123

    31 6 Отговор

    До коментар #1 от "Краси":

    Еми давай. Безплатна пътна помощ от СБА за 10-20 лева и после в сервиза на Мото Пфое - смяна на това-онова за 2500. Ама тя колата струва 1000 лева... Е..., ама ползваш безплатна пътна помощ нали?

    Коментиран от #6

  • 3 Мигел

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Краси":

    Ех ,че "оригинален" коментар,няма на кого да се похвалиш какви коли карате у вас ли?

    Коментиран от #4

  • 4 Краси

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Мигел":

    Не у нас... Кат ти гледам името май ги караме по-близо до Испания, отколкото до България...
  • 5 Дедо ви

    4 0 Отговор
    Добре е като реклама. Обаче щеше да е още по-добре ако имаше и доживотна гаранция при повреда. Айде да не е доживотна, но поне 10 години.
  • 6 Moхамед чист ариец

    5 15 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    Абсолютно си прав,това е поредното къпане на лековерни клиенти от един бранд който уж се води премиум,а нямат собствени двигатели.
  • 7 Волво за цял живот!

    26 1 Отговор
    Какво значи това няма собствени двигатели?
    Каква е тази юнашка лъжа?
    Нима и колата с най-много изминати км.в света не с двигател Волво?
    Защо лъжете така елементарно?
    Волво едва ли се чупи често-че да си позволят такава пътна помощ!
  • 8 S60

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Краси":

    Нямаш топки за Волво!

    Коментиран от #10

  • 9 Миризлив пор

    3 0 Отговор
    Тук е 25 лева застраховка с такова покритие - автоасистанс при някои каско-та е като част от каското. Предлага се от няколко застрахователни компании - друг е въпроса коя компания колко върши работа.
  • 10 Краси

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "S60":

    Не ми и трябват топки за Волво. Топките трябват за други неща. С топките се правят деца, а не се кара кола.
  • 11 Bat Sande

    6 1 Отговор
    VOLVO не е това което беше! Едно време ги правеха да не се чупят...сега "безплатно" возене до оторизиран сервиз. Сметката за "возенето" се плаща в сервиза, а не на репатрака. Добре са го измислили китайците!

    Коментиран от #13

  • 12 незнайко

    5 1 Отговор
    КАКВА ПОМОЩ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ? ВОЛВО И СЛЕД 40 ГОДИНИ ПАК СЕ ДВИЖИ И НЕ МУ ТРЯБВА ПОМОЩ !!! Това е истинската реклама !!!
  • 13 незнайко

    3 5 Отговор

    До коментар #11 от "Bat Sande":

    Колко ВОЛВА сте карали Господине ? Май слушате приказките на хората и нямате собственно мнение !!! ВОЛВО си е същото независимо КОИ Е СОБСТВЕНИКА !!! ТО Е И ЩЕ СИ ОСТАНЕ НАЙ ДОБРОТО ПО КАЧЕСТВО !!!
  • 14 САМО ДА ВМЕТНА МЕЖДУ ДРУГОТО ЧЕ

    11 0 Отговор
    НА СНИМКАТА Е ПОКАЗАНО ЧЕ НОВОТО VOLVO ТЕГЛИ СТАРОТО...ПО-СКОРО ЩЕ Е ОБРАТНОТО..СТАРИТЕ VOLVO СА МНОГО ПО- НАДЕЖНИ ОТ ВСЯКО НОВО..
  • 15 Виктор

    3 0 Отговор
    Сравнете каква е поддръжката на еднакво стари Волво и каквато и да е друга кола от същия клас,и ще видите в крайна сметка кое е по скъпо.Евтиното е винаги по скъпо,защото се чупи по-често.
  • 16 Виктор

    0 2 Отговор
    Сравнете каква е поддръжката на еднакво стари Волво и каквато и да е друга кола от същия клас,и ще видите в крайна сметка кое е по скъпо.Евтиното е винаги по скъпо,защото се чупи по-често.
  • 17 asd

    1 0 Отговор
    в щатите сервизите знам че изкарват повече пари от обслужване отколкото при самата продажба на колата (като нова). Отидеш за смяна на масло, излезеш с нов двигател. Сигурно тука е такава уловката. Отиваш в официалния сервиз на Волво и ти съдират кожичката.

    Коментиран от #18

  • 18 Миризлив пор

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "asd":

    Колкото до дрането на кожи не съм съгласен. Обикновено всеки производител дава нормо-часове за всеки един ремонт - например подмяна на предни дискове и накладки е 1.5-2.5 часа в зависимост от модела няма значение за колко се върши ремонта - това е по сервизна документация. Като се има в предвид за колко работи квалифициран техник на час, сложиш данъци и печалба на сервиза и е нормално да платиш едни 150-200$ за услугата. За по-сериозни ремонти не коментирам.
  • 19 Георги

    0 0 Отговор
    Защо не направят така за Ауди и БМВ!?!
  • 20 Респект

    0 0 Отговор
    Викингите са големи във всяко едно отношение !
  • 21 Като за начало вземи едно букварче

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Краси":

    И с това букварче се образовай малко че само олигофрени останаха в тази държава
  • 22 ТЕЛК

    0 0 Отговор
    Това е само за САЩ недейте да пълните сървъра с простотии
  • 23 Батко Кики

    0 0 Отговор
    Е и?. Какво ви сътвориха тиквите. Всички официални сервизи синимат нормоврвмена. Ако е писано 2 часа той да го прави 2 дена , плащаш 2 часа. Няма я тази техника вече. Всичко е кенеф.