Last news in Fakti

21 Май, 2012 13:44 5 337 1

Самолети от Brabus

  • brabus-
  • mercedes-benz-
  • bombardier global express-
  • elegance-
  • sportive

 

Известното немско тунинг ателие Brabus, специализирано основно в автомобили с марка Mercedes-Benz, разширява своята дейност, като започва да доработва и самолети. Става дума за частни аероплани, като те могат да са нови или вече използвани.
 
За целта хората от Ботроп създават ново подразделение, което ще бъде специализирано в доработка на бизнесджетовете Bombardier Global Express и Challenger. Фирмата ще се занимава и със самолети от семейството Dassault Falcon, но може да доработва и доста по-крупни лайнери.
Клиентите могат да поръчват индивидуален пакет или да избират от съществуващите в каталога на компанията. От Brabus вече представиха два варианта на джета Bombardier Global Express - Elegance и Sportive. Това стана в рамките на изложението EBACE, проведено от 14 до 16 май тази година.
Разновидността Elegance впечатли посетителите с кремава кожа, алкантара и скъпа и рядка дървесина с полиран повърхностен слой. Версията Sportive пък е в пълен контраст с Elegance. В нея се използва ефектно съчетание от черна и сива кожа с червени декоративни шевове. Дървото е заменено от въглеродни нишки.
Ще припомним, че Brabus, създадена през 1977 година, се занимава с доработка освен на автомобили с марка Mercedes-Benz и с возила с емблемите на Smart и Maybach. Освен това компанията предлага и пакети за доработка на луксозни яхти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    0 0 Отговор
    Mercedes-Benz и с возила с емблемите на Smart и Maybach.....

    E те са все на Мерцедес...