Last news in Fakti

16 Октомври, 2019 13:20 2 623 5

Идеалният кръг: Игра без шанс за победа

  • игра-
  • браузър

Браузърните игри стават все по-популярни и макар да са подходящи само за убиване на време, високото качество не им е чуждо. Дори да са съвсем прости, приложения като "100%?" могат да забавляват (или влудяват) часове наред.

Идеалният кръг: Игра без шанс за победа

Играта има съвсем проста цел - да се нарисува за възможно най-кратко време идеален кръг. Мишката и тъчпадът на лаптопа не са особено удобни за изпълнението на такава задача, макар че с достатъчно търпение и точна ръка може да се постигне доста добър резултат.

Идеалният кръг: Игра без шанс за победа

Екранът на смартфона също не дава особени предимства. Най-лесният начин да се постигне близък до идеалния кръг изглежда използването на стилус или шаблон, но дори така целта е труднопостижима.

В профила си в Twitter разработчикът предупреждава: "Внимание. Новата ни игра може да изглежда невероятно проста, но има опасност да се пристрастите към подобряването на резултата, както и да виждате кръгове щом затворите очи!"


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тшто

    1 1 Отговор
    95.1 % за около 3 минути опити.
  • 2 Хах

    1 1 Отговор
    97,5 % на втория опит.
  • 3 чурата

    2 0 Отговор
    99,9% от първия опит
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Xa xa xa

    3 0 Отговор
    Мммм боли ма хуя